Nagyon félek a sötétben, nem tudok elaludni. Mit tegyek?
Mitől félsz? Ha nem egyedül alszol a szobában akkor is jelentkezik ez?
Nem ért 12 éves korodban valami rossz élmény. Lehet, hogy nem is emlékszel rá, félálomban voltál vagy csak filmen láttál valamit.
Én azt gondolom, hogy egy olyan pszichológus kéne aki nem gyógyszert ír fel, hanem feltárja ezt a rossz élményt.
Én 33 éves vagyok és vannak hasonló fóbiáim, ezért nincs a hálószobánkban akasztós szekrény és lefekvés előtt mindig benézek a hálószoba ajtó mögé. Férjem hál istennek nem foglalkozik ezzel :)
Én sokáig rémeket álmodtam ez miatt, de egyszer sikerült ezeket letisztáznom, és ahelyett hogy az ablakon beugró vámpír szívta volna ki a vérem, leültem vele beszélgetni.
Kicsit gáz volt, mikor álmomban elaludtam, és ottis elaludtam meg ott is, és minden szintes álmomban ezt álmodtam, majd felriadtam egy szintel feljebb, ahol megint beugrott majd megint megint, és csak kb 7x-re voltam a valóságban.
De ha máshogy nem megy, szerezz be egy pasit, ő majd alszik veled, ha már szülőkkel nem szeretnél.
Mielött valaki megkérdezné hogy jön ez ide, a nyugtalan elalvástól volt, mert féltem, és mindig ez járt az agyamban. Immáron 4-5 éve volt ez kb.
18/f
Azóta mi a helyzet? :)
Sajnos én is hasonló gonddal küzdöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!