Feloltott lámpa mellett vagy sötétben tudsz csak
elaludni?
Figyelt kérdés
Érdekelne,mert egy hölgy ismerősöm(24) pl. csak lámpa mellett tud elaludni pedig már nem kislány...
Ő azt mondja,hogy csak igy tud elaludni,sötétben fél..!
Én pedig megörülnék ha nekem lámpa mellett kéne elaludnom ergo sötétben alszom!:)Sztem aki lámpa vagy (bekapcsolt)tv mellett tud csak álomba szenderülni az nem félelem hanem egy beidegződés v. megszokás... Ti hogy vagytok ezzel?
Nem túl jó lámpa mellett aludni, mert nem indul meg a szervezetben rendesen a melatonin termelés, ami hosszú távon problémát okozhat. (A szervezet regenerációs képessége csökken) Az évezredek alatt arra állt be a szervezet, hogy sötétben alszik.
2009. okt. 10. 20:48
3/17 anonim válasza:
Se zajtól,se fénytől nem tudok aludni,szóval olyan vagyok mint te,kérdező:)
2009. okt. 10. 20:48
4/17 anonim válasza:
Csak és kizárólag sötétben. Volt viszont egy időszakom, amikor egy szobában hárman aludtunk és az én ágyamtól 1 méterre ment a TV. Egy idő után úgy kimerültem, hogy ennek ellenére is el tudtam aludni. Ma már nem tudnék.
2009. okt. 10. 20:49
5/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:és tényleg félsz vagy csak már megszokásból alszol el igy?
utolsó válaszoló:háát igen,én is csak siri csöndben és full sötétben tudok álomba szenderülni,viszont bármilyen kis zajra azonnal feléberdek sajnos..:(
2009. okt. 10. 20:53
6/17 anonim válasza:
Én tnyleg félek a sötétben,viszont lámpával képtelen avgyok aludni,mert zavar,ha nagyon félek és nem tok magammal mit kezdeni akkor oda hívok a közelembe vkit...
2009. okt. 10. 21:10
7/17 anonim válasza:
Hát...én aludni nem tudok világosban, de még akkor sem, ha a másik szobában szól a tévé. Mert látom a fényeit, hallom a hangját. Szóval csak sötétben és síri csendben. Viszont, ami érdekes, hogy napközben minden nap egyedül vagyok itthon a picimmel, és akkor félek itthon. A szemetet alig merem kivinni pedig egy emeleten van velünk.
Valószínű ennek az az oka, hogy a kisfiam sokat nevet a semminek, tehát szellemeket lát, így para van rendesen:))
2009. okt. 10. 21:10
8/17 anonim válasza:
Fény mellett. Bekapcsolom a tv-t és beidőzítem, hogy negyed óra múlva kapcsoljon ki. Sok volt a hororrfilm, szóval csak így tudok elaludni. Ha teljes sötétségben kellene, akkor stresszelnék alvás helyett. Ha éjszaka éberedek fel és nem álmodtam semmi rosszat, akkor nem szoktam bekapcsolni.
2009. okt. 10. 21:13
9/17 A kérdező kommentje:
21:10-es:most kicsit off..,spritualitásban otthon vagy egy kicsit,érdekel?amúgy jó a meglátásod,mert az egész pici babáknak is még müködik a "harmadik szemes" látásuk és ők valóban látnak lényeket,amit mi már nem...!De amig mosolyog a babád addig nem kell félned,csak nyugi!!;)
2009. okt. 10. 21:39
10/17 anonim válasza:
Engem zavar, ha a képembe világít valami, amikor aludni akarok, még ha az utcai lámpa is az ablakon át.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!