Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy legyek mindig jókedvű,...

Hogy legyek mindig jókedvű, nekem nem megy ez csak?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van. A munkahelyem egy unalom, a munkatársak aranyosak, kedvesek, de sajnos nem sikerült ott olyan barátnőt találnom, akivel elmegyünk ide-oda, kikapcsolódunk. Egyedül vagyok a kislányommal, nekem most nincsenek barátaim, néha olyan rossz, hogy csak az unalmas melóhely van,meg hazajövünk és itt is mindig ugyanaz van. Egyébként szerintem én depressziósan jöttem a világra, tehát nem valami stresszhatás vagy élethelyzet hozta ezt ki belőlem, de nekem az örömszintem szerintem a béka popója alatt van. Van most egy srác, akivel randizok és nagyon tetszik, de ő olyan, hogy rengeteg barátja van, sokat bulizik, jókedélyű, én meg egy barátnővel sem rendelkezem, alig járok el a tornán kivül valahová és már nincs is humorom, nem vagyok jó fej. Félek, hogy kiábrándul belőlem, de ugyan mitől is szeretne belém? Néha azt sem tudom, hogy mitől fordulok be, de olyan a hangulatom, hogy mint eegy gép, csak csinálom a dolgomat és nem tudok nevetni, nem tudok poénkodni. Szilveszterezni sem megyek sehova sem. Utálom magam!!!
2012. dec. 17. 21:29
 1/2 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeség, de állítólag ha mosolyogsz akkor az boldogság-hormonokat termeld, és jó kedved lesz. Vagy pillants rá a humormaffia.hu oldalra. :)
2012. dec. 22. 07:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Ok, megnézem : )
2012. dec. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!