Mit tegyek hogy energikusabb és jókedvű legyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ha arra gondolok, hogy holnap suli, elfog a rosszullét, akármilyen jó is volt a hangulatom előtte...az osztály több tagja nagyon beképzelt és nem nagyon bírom őket, a suli sem a kedvencem..mert amíg általános jártam szerettem a sulit,de most rühellem..tudom a sok tanulás is rátett. De most így sosincs jó kedvem, mindig szomorkás és álmos vagyok.Reggel ugye koránkelés hazaesek háromkor, tanulok estig, és ez miatt későn fekszem le.Amikor hazaérek és tudom h mennyi tanulni való van, megint a legrosszabb hangulatomra váltok... Mostanában nagyon nyűgösek a napjaim, az órákon alig bírok ébrenmaradni, figyelni meg végképp nem tudok. És ezáltal semmit nem értek meg és csak rosszabbak lesznek a jegyeim és ez is rontja a hangulatomat. Minden egyes nap hét óra, és egyfolytában az órát nézem, hogy nyomják már meg azt a nyomorék csengőt... Nem tudom mivel dobhatnám fel a napjaimat...valaki tudna segíteni vagy aki hasonló helyzetből indult..?2010. dec. 7. 18:27
1/7 anonim válasza:
az életet ki kell élvezni, nem kell látni a negatívumokat! Menj el barátaidhoz/barátnőidhez és dumcsizzatok! msn-en is beszélgethettek...
2/7 anonim válasza:
pontosan ugyanígy érzem magam.. és nem tudom mi lenne a megoldás, igazából a sulit én azért utálom, mert az osztályomból egy igazi barátom sincs, csak lézengek ide-oda, és teljesen feleslegesnek érzem magam. már csak abban reménykedem, hogy már csak két év, és vége..
egyébként ha lenne valaki igazi barátom a suliban, mindent sokkal szebbnek látnék ott is..
lehet, hogy te is így vagy..
3/7 A kérdező kommentje:
igen...igazából énis így vagyok...hasonlóan..mert én mindig egy lánnyal vagyok de úgy h mindenhol vele ülök meg ilyenek..de ő nagyon bunkó...minden mondatában elhangzik h milyen nyomorék vagyok szerinte.;) de a házikért puncsolni tud.;) na m1 szval ugyanabba a helyzetbe vagyunk, nekem még 4éév...-.-" nehéz lesz és a tanárok sem a legjobbak...
2010. dec. 7. 20:05
4/7 anonim válasza:
Találni kell valamit, amire gondolhatsz, amikor unatkozol vagy padlón vagy. Ez lehet bármi, teljesen ember függő. Keress barátnőt, kezdj el hangszeren játszani, találj valamit amit elragad, és elfeledteti az ürességet
5/7 anonim válasza:
Hát én is ilyen voltam. Sokat számít az, hogy milyen a többi osztálytársad szerintem, ha mindenki jó fej, akkor tudod, hogy a tanulás mellett, van valami jó is az iskolában, lehet hülyéskedni, viccet csinálni abból, hogy milyen szar ennyit tanulni. Vannak olyan közösségek, ahova az ember egyszerűen nem illik bele. Én 10-be iskolát váltottam és nem bántam meg.
6/7 anonim válasza:
nekem az amfetamin nagyon sokat segített!ajánlom neked is!
7/7 anonim válasza:
amfetamin :DDDDDDDD oké szerintem én visszamegyek aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!