Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy energikusabb...

Mit tegyek hogy energikusabb és jókedvű legyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ha arra gondolok, hogy holnap suli, elfog a rosszullét, akármilyen jó is volt a hangulatom előtte...az osztály több tagja nagyon beképzelt és nem nagyon bírom őket, a suli sem a kedvencem..mert amíg általános jártam szerettem a sulit,de most rühellem..tudom a sok tanulás is rátett. De most így sosincs jó kedvem, mindig szomorkás és álmos vagyok.Reggel ugye koránkelés hazaesek háromkor, tanulok estig, és ez miatt későn fekszem le.Amikor hazaérek és tudom h mennyi tanulni való van, megint a legrosszabb hangulatomra váltok... Mostanában nagyon nyűgösek a napjaim, az órákon alig bírok ébrenmaradni, figyelni meg végképp nem tudok. És ezáltal semmit nem értek meg és csak rosszabbak lesznek a jegyeim és ez is rontja a hangulatomat. Minden egyes nap hét óra, és egyfolytában az órát nézem, hogy nyomják már meg azt a nyomorék csengőt... Nem tudom mivel dobhatnám fel a napjaimat...valaki tudna segíteni vagy aki hasonló helyzetből indult..?
2010. dec. 7. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
az életet ki kell élvezni, nem kell látni a negatívumokat! Menj el barátaidhoz/barátnőidhez és dumcsizzatok! msn-en is beszélgethettek...
2010. dec. 7. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:

pontosan ugyanígy érzem magam.. és nem tudom mi lenne a megoldás, igazából a sulit én azért utálom, mert az osztályomból egy igazi barátom sincs, csak lézengek ide-oda, és teljesen feleslegesnek érzem magam. már csak abban reménykedem, hogy már csak két év, és vége..

egyébként ha lenne valaki igazi barátom a suliban, mindent sokkal szebbnek látnék ott is..

lehet, hogy te is így vagy..

2010. dec. 7. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:
igen...igazából énis így vagyok...hasonlóan..mert én mindig egy lánnyal vagyok de úgy h mindenhol vele ülök meg ilyenek..de ő nagyon bunkó...minden mondatában elhangzik h milyen nyomorék vagyok szerinte.;) de a házikért puncsolni tud.;) na m1 szval ugyanabba a helyzetbe vagyunk, nekem még 4éév...-.-" nehéz lesz és a tanárok sem a legjobbak...
2010. dec. 7. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Találni kell valamit, amire gondolhatsz, amikor unatkozol vagy padlón vagy. Ez lehet bármi, teljesen ember függő. Keress barátnőt, kezdj el hangszeren játszani, találj valamit amit elragad, és elfeledteti az ürességet
2010. dec. 7. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én is ilyen voltam. Sokat számít az, hogy milyen a többi osztálytársad szerintem, ha mindenki jó fej, akkor tudod, hogy a tanulás mellett, van valami jó is az iskolában, lehet hülyéskedni, viccet csinálni abból, hogy milyen szar ennyit tanulni. Vannak olyan közösségek, ahova az ember egyszerűen nem illik bele. Én 10-be iskolát váltottam és nem bántam meg.
2010. dec. 7. 22:51
 6/7 anonim válasza:
9%
nekem az amfetamin nagyon sokat segített!ajánlom neked is!
2010. dec. 8. 03:16
 7/7 anonim ***** válasza:
amfetamin :DDDDDDDD oké szerintem én visszamegyek aludni
2013. júl. 16. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!