Mitől lehet hogy néha pillanatok alatt felettébb agresszív leszek, a legkisebb külső behatásokra is? Van hogy jókedvű vagyok, és egy pillanat alatt a barátaimmal ordibálok. Mitől lehet? És mi erre a megoldás?
Én is általában ilyen vagyok,de most úgy csinálom,hogy mielőtt elkezdenék üvöltözni a barátaimmal az idegességtől elmegyek egy másik helyre és pár perc alatt is lenyugodok..
(mellesleg bocs,hogy ilyet írok de ha már skinhead vagy akkor leírom mit gondolok a skinheadekről.Egyszerűen nem értelek titeket.Az osztály,sőt a kilencedik évfolyam is tele van skinheadekkel.1db roma van az egész gimiben és halálra szekálják,fenyegetik.Pedig ő értelmes,és ha nem lenne sötétebb az átlagnál senki rá nem jönne,hogy roma.A másik: én egy hosszú feketehajú lány vagyok egy kicsit sötétebb bőrrel,de magyar!!!!!Ettől függetlenül lehetek én magyar,mikor a kinézetem alapján már egy semmirekellőnek tartanak,nem bírom tovább!Sőt azt sem,hogy szinte mindenkit ,,terrorba" tartanak,és senki nem mer fellépni ellenük,mert sokan vannak és csoportosan járkálnak!Nagyon rossz hallgatni a szünetekbe,ahogy szidják az embereket származásuk és bőrszínük miatt.Nagyon elegem van,hogy anélkül ítélnek hogy ismernék azt az embert,akit szidnak..És mért általánosítanak??Mért???Ha egy roma megkésel egy embert,akkor miért nem CSAK őt szidják?
Miattatok van az,hogy nem él békébe az ország,és ezzel a viselkedéssel csak a magyar népet minősítitek,és a rossz irányba húzzátok!Miért nem lehet békébe élni?Miért kell szenvedni az embereknek?És miért kell mindig az erőszakhoz nyúlni,az értelmes beszéd helyett??
Bocs,csak a véleményemet írom,mert mondani nem merem,hátha bajom esik:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!