Van benned valami egyedi, valami különleges? (Külső, belső egyaránt. )
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 15:35
1/22 anonim válasza:
Mindenkiben van szerintem, különben egyformák lennénk. :)
2/22 anonim válasza:
Úgy érzem, hogy értek a zenéhez, de hogy ezt a fajta tudásomat tökéletesítsem, már túl lusta vagyok. Sajnos saját magam ellensége vagyok. De remélem egyszer beindul ez a biznisz. Bár igazából nem is a pénzért csinálnám, imádom az embereket szórakoztatni. :)
3/22 anonim válasza:
igen, mindkettő de egyáltalán nem kirívó szinten, csak az átlagnál kicsit több
4/22 anonim válasza:
Hát nekem a vörös göndör hajam elég egyedi:) persze nem festett. Átlagnál is lutább vagyok.
6/22 anonim válasza:
nem egyedi és nem is különleges, de szeretek hintázni
állandóan azon gondolkodom milyen lenne egy nagyon magas épület tetején hintázni, mert tetőn lenni is tök jó lehet
7/22 anonim válasza:
külsőleg: semmi extra:D
belsőleg: majdnem minden művészethez konyítok valamicskét
8/22 anonim válasza:
Külsőre egyedi, h ennyire ronda vagyok :D
10/22 anonim válasza:
A bal karomon van egy karmolás nyoma, amit kb 5 hónapja sikerült szereznem! Olyan 1-2 cm-e! Az egyik drót karmolta ki! A Nyoma látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!