Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek hogy minden reggel...

Mit tegyek hogy minden reggel fitt és jókedvű legyek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. aludj 7-8 órát

2. fürödj reggel, az felébreszt

3. egyél rendesen normál adag finom reggelit

4. gondold végig hogy mi lesz aznap jó, mi az amit vársz már régóta abban a napban.

én ilyeneket csinálok és nem vagyok nyúzott reggel :D

2010. febr. 24. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
semmi, ha alapból roszul kelő vagy akor nem tudzs mit csinálni sajn :(
2010. febr. 24. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Első válasza nem rossz!

Én azonban a fürdés helyett inkább a zuhanyozást ajánlanám, ás ha van hozzá kedved, előtte pár percig nyitott ablaknál (télen is!) végezz néhány egyszerű tornafigurát, az aztán tényleg felébreszt. Én utálok tornázni, mégis megteszem, ha nagyon nyúzottnak érzem magamat...

2010. márc. 3. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
**"és ha van kedved", bocs!
2010. márc. 3. 08:35
 5/5 anonim ***** válasza:
úúú, ezt én is kérdezhettem volna, és az első válasz tényleg elég jó, de ha kérlek kiegészítenéd, hogy pl. én hogyan tehetném ezt meg, ha minden reggel 3:30-kor kelek, mert a város másik végébe utazom, és 2 tinédzser gyereket nevelek egyedül???? Merthogy ők még nem álmosak este 8-kor, amikor nekem már bőven aludnom kéne ahhoz, hogy fitt legyek.... szóval egynelőre 41 évesen 80-nak érzem magam... várom én is a jó ötleteket!
2010. márc. 4. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!