Öngyilkos legyek?
"ÉS a szüleim elcseszték gyakorlatilag az egész életemet. 20/f"
Az csak ezután fog kezdődni.
#2: aranyos vagy, hogy a maradék életkedvét is elveszed.
Kérdező: nem, ne legyél az! Azzal mit oldanál meg? Nézd, át tudom érezni a helyzetedet, főleg hogy beteg is vagy. De tényleg még simán egyenesbe hozhatod az életed! Nem, rohadtul nem lesz könnyű. Sőt... k*rvára nehéz lesz. De helyrehozhatod...
Ha gondolod írj rám, itt nyilvánosan úgyis csak a cseszegetős népek írnak.
Valahogy próbálj meg erősnek lenni, bár ez betegen nem egyszerű. Tűzz ki magad elé kis célokat, adj értelmet az életednek. Ha ezeket eléred akkor az már sikerélmény és másképp fogod gondolni.
A szüleid elcseszték az életed? A te életed te irányítod, nem a szüleid. Azt csak te cseszheted el senki más és te vagy aki helyreteheti. Az öngyilkosság nem vezet sehová, neked feljebb tette a mércét az élet mint másoknak, de ne add fel nekifutás nélkül, hidd el hogy mosolyogva átugrod ha magadban helyre teszed a dolgokat!
Ne légy már gyökér!Ahogy ezelőtt is leírták,ha az akarnál lenni már nem irogatnál.Rühelem az ilyen szerencsétleneket,sajnos Nekem sok barátom nagyon fiatalon/13-kb17-18-21-24 évesen haltak meg/pedig szerettek volna még élni Te meg jössz a siránkozásoddal,hogy öngyilkos legyél-e vagy sem.....Igen,ha valóban felmerült benned tedd meg ,mert nem érdemled meg az életet!!!!!
Szted csak Neked nehéz az élet?Szted csak Te "szenvedsz"?Nagyon sokan vagyunk még így de vannak szép dolgok is amiért érdemes élni!Vedd észre azokat is és máris könnyebb!Nincsenek barátaid?Te tehetsz Róla!Most pl. nem ilyen gyökérséget kellett volna írnod,hanem esetleg azt,hoyg el vagy keseredve ,nem tudsz kivel beszélni stb....és szükséged lenne vkire akivel tudnál beszélgetni"biztos akadna olyan aki szívesen dumálna Veled/legyen fiú vagy lány/esetleg még kapcsolat vagy barátság is lehetne belőle/Miért nem voltál bulizni?Én rengetegszer mentem el egyedül is és sokszor jobb is volt úgy!Nincs bnőd?!Ilyen felfogással mit vársz?Komoly kapcsolatom Nekem is 21 évesen lett csak de ez így tök jó is volt!Ne sírj hanem tegyél az ellen,hogy a helyzeted változzon vagy fogd Magad és ugorj a vonat elé!!!!! A választás a Tied!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!