Stresszesebb leszek vagy jól csinálom?
Általában hamar elkezdek tanulni egy vizsgára vagy dolgozatra. Minden nap haladok egy kicsit, így jobban megmarad bennem, és nem stresszelek utolsó napokban, hogy jaj hogy fogom megtanulni.
Úgy érzem, én is pihenek annyit vagy közel annyit, mint azok, akik halogatják, utolsó vagy utolsó kettő napon állnak neki.
De úgy látom, rajtam kívül MINDENKI halogat, és nem értenek meg. Folyamatosan piszkálnak, hogy kell pihenni, kell pihenni, be fogok csavarodni, stb.
Közben én úgy látom, hogy nekem az utolsó pillanati rohamtanulás nem mindig megy; illetve megnyugtatónak tartom, ha eleget teszek az ügyért, időben kezdem...
Valóban stresszes leszek vagy jól csinálom?
Most megint előkerült bennem a kétely.
Vizsgaidőszak, és kevés vizsgánk van nekünk.
Én beosztottam úgy, hogy ált. egy hetem van kettő között, csak egy "hézag" rövidebb ennél.
Szilveszterig pihentem. 2-a óta minden nap tanulok pár órácskát, de van kimenőm, meg kockulok, sportolgatok, olvasok, filmezek meg minden, tehát nem érzem magam túlterhelve.
Viszont azt látom, hogy mások 2 napot tanulnak mindenre, és hamar végeznek.
Miért jobb az? Mit csinálok rosszul? Vagy miért vagyok egyedül azzal, ahogy én csinálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!