Miért csinálom ezt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ebben a tanévben lett egy elég érdekes szokásom...Álmomban felkapcsolom az olvasólámpámat (az ágyamnál van).Az oké,hogy ha felébredek,lekapcsolom,de baromi idegesítő,mert nem tudom miért csinálom.Elég rendszertelenek az esetek.Volt már többször is olyan,hogy szüleim bejöttek,mert nem értették miért ég,aztán a mikor le akarták oltani a lámpát,felriadtam,és csak néztem ki a fejemből (ezekre az esetekre nem emlékszek).Most hajnalban volt a legutóbbi.Erre sem emlékszek.Apám bejött hajnali fél háromkor,mert látta hogy ég a lámpa.Én aludtam,aztán mikor le akarta kapcsolni,felriadtam,és állítólag össze-vissza beszéltem :S.2011. máj. 29. 08:41
1/3 anonim válasza:
Esetleg nem nagyon stresszesek a napjaid? Túl nagy feszültség van benned? Vagy ért valami nagyobb sokkoló élmény?
3/3 anonim válasza:
nos, sok mindenrol hallottam mar... alva jaras, alva eves... ez sincs kizarva... Nem tudom, hogy ezzel lehet e valamit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!