Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert csinalom es hogyan...

Miert csinalom es hogyan kezeljem? Ajanljatok konyvet.

Figyelt kérdés

Amint kezd jol alakulni egy baratsag vagy barmilyen beszelgetes a kovetkezo keppen viselkedem:

Minden aprosagert megsertodom es mint egy hisztis kisgyerek

elrohanok es durcaskodom.Kesobb azt varom hogy mas rohanjon utanam hogy nem ugy gondolta meg hogy gyere vissza persze en szegyenlem magam ez miatt es soha tobbe nem akarok talalkozni azokkal az emberekkel.Kulonos hogy gyerekkoromba visszahuzodo nyugodt gyerek voltam es nem viselkedtem igy.Neha meg el is mondom masoknak hogy milyen goronban bantak velem es mintha varnam hogy masok igazat adjonak nekem.Lehet hogy az a baj hogy amikor gyerek voltam meg a szeltol is ovtak most meg amikor 18 lettem akkor teljesen lemondtak rolam.

2010. szept. 26. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:

ó te kis szegény...

korábban van egy kérdés a látens agresszióról, szerintem te jobb példa lennél rá. az emberek közti interakciókat is tanulni kell meg gyakorolni, neked lehet h ebben lemaradásod van

2010. szept. 29. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!