Ezt meg miért csinálom?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 hétben 5-ször voltam annyira részeg, hogy semmire nem emlékszem és hatalmas hülyeségeket csináltam, valamelyik alkalommal hánytam is, összevissza beszéltem, stb. Tudom, nagyon gáz, furdal a lelkiismeret, de egyszerűen nem tudtam visszafogni magam, pedig soha nem voltam ilyen és igazából el is ítélem. Bele sem merek gondolni, néhány ember mit gondolhat rólam. Van ennek valami lelki eredetű oka?
17/L
2011. máj. 1. 20:05
1/7 anonim válasza:
nem tudom de NEM KÉNE ENNYIT INNI!!!!!!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok
2011. máj. 1. 20:11
3/7 anonim válasza:
talán most jobb lenne, ha egy pár hétig otthon maradnál a valagadon, és kicsit végiggondolnád a dolgaidat. Akkor hátha rájössz az okára is.
4/7 anonim válasza:
Igen, lehet lelki eredetű oka is. Az ember szívesen "leöblítené" a gondokat. Ha berúgtál, vigyázz, hogy ne igyál rá. Józanodj ki teljesen és csak keveset igyál utána is, ha újból megkívánod...
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek vannak lelki vagy egyéb eredetű gondjai. Vagyis akkor masszív piás lehetne mindenki.
6/7 anonim válasza:
Nyugi van, ilyet az emberek 90%-a csinált fiatalon, csak vannak akik nem vallják be. Nincsen semmi baj, felismerted a problémát, tudod, hogy ez így nem jó, ami meg megtörtént az megtörtént. Ilyen élmények teszik később normális felnőtté az embert, akárki akármit mond, kell ilyen is... Jobb ilyen idősen kipróbálni, mint 40 évesen két gyerek mellett. Szerintem ne legyen bűntudatod!
7/7 anonim válasza:
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz.Ezen minden normális ember átesik csak a lúzerek nem,akiket nem hívtak sehová olyan gyökerek voltak.Vagy csinálták,de letagadják.Én most vagyok 26,már komolynak mondható egzisztenciával,karrierrel,családdal,ergo nem lettem tróger.Viszont ittunk mi is annyit 1-19 évesen,hogy hűha....eltartottuk a környék kocsmáit.....Önkivületig próbálj meg nem inni,és kocsiba SOHA ne ülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!