Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha sok beteg és brutális...

Nesszórakozz kérdése:

Ha sok beteg és brutális filmet nézek attól én is 'beteg' leszek?

Figyelt kérdés
19 éves normális , jókedvű társaságkedvelő nem pszihopata fiú vagyok. De különösen szeretek horror filmeket nézni, általában havi 5-6ot is megnézek, és különösen vonzanak azok a filmek amikre a legbrutálisabb és legbetegebb jelzőket mondják. Nem az ilyen Fűrész-féle hentelős filmeket, hanem a testi és lelki kínzós filmeket valahogy mindig előnyben részesítem. Kb. 15 éves koromtól nézem a durvábbnál durvább filmeket és már gondolkodtam rajta, hogy vajon ez kihathat-e az én 'fejlődésemre'. Szóval ha "" élvezem "" hogy ilyen beteg filmeket nézhetek, attól még nem leszek pszihopata?

2012. dec. 14. 20:35
 1/2 anonim válasza:
Hát, ha te nem érzel késztetést arra, hogy olyanokat csinálj amit a filmekben látsz, akkor valószínűleg nem. Egyszerű példa: szeretem a zombis filmeket, mégse szeretnék zombivadász lenni.
2012. dec. 14. 20:57
 2/2 anonim válasza:
Én is imádom és keresem a megrendítő horrorfilmeket és volt már, hogy kihatott rám. Ez abban mutatkozott meg, hogy utána este felkeltem - de már eleve feszengtem - és hányingerem volt, zaklatott voltam, sírtam. De nem tudtam megmagyarázni, hogy mi bajom, csak jött. Ez elmúlt utána. Nem tudom a film miatt volt-e, de szerintem igen.
2013. jan. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!