Hogyan bírhatnám ki hétfőig pszichiáter nélkül?
Most kell majd mennem.
Mostanság nagyon rosszul vagyok, talán még rosszabb állapotba kerültem, mint korábban.
Depresszióval eddig még nem mentem hozzá, szerintetek adni fog gyógyszert? Két külön betegségre kell. Az egyik a depi.
álmosság, nincs kedvem semmihez, le vagyok hangolva, szükségem lenne egy társra is ebben a rossz időszakban, egyszerűen rosszul vagyok szinte nem is tudom minek élek.
Évek óta szorongás és most már depresszió is. Marha jó
A pihenés, illetve relaxálás, néhány jó film esetleg könyv, vagy valamilyen játék (akár számítógépes, akár más) bár nem tudom milyen típus vagy, nem terelné el a gondolataid? szippants bele az egyikbe, vagy menj el sétálni ha olyan helyen vagy (erdő közelében, vagy ilyesmi)
Sok dolog van, ami könnyen elterelheti a figyelmed, csak magadnak kell rájönnöd, ha nem adsz meg olyan infókat, hogy ilyen téren milyen is vagy. Sikerülni fog.
köszi a választ!
Régen néha relaxáltam, hát nem tudom.
De a film talán bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!