Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért puffad fel az antidepres...

Miért puffad fel az antidepresszánstól az arc?

Figyelt kérdés
Az agy nem puffad meg?
2012. dec. 12. 10:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az "antidepit", szedtem egy darabig, tagadhatatlan, hogy vannak mellékhatásai, de sem az arcom sem az agyam nem puffadt fel tőle, sem senki másnak a környezetemben. Az agypuffadás valószínűleg viszont nálad már visszafordíthatatlan károkat okozott!
2012. dec. 12. 15:19
 12/19 A kérdező kommentje:
nem értesz hozzá & csak gúnyolódsz. Értelmes válaszokat szeretnék.
2012. dec. 12. 16:02
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Igen, gúnyolódok, mert olyan buta vagy, hogy nem vagy képes megérteni, hogy hülyeséget kérdezel! De személy szerint most befejeztem, mert nincs türelmem egy szerencsétlen szellemi fogyatékosnak tovább magyarázni.
2012. dec. 12. 16:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Útálom ezt, hogy nem lehet normális kérdést feltenni mert mindíg egy Dawn-kóros beleugat meg azt az egyetlen értelmes hozzászólót is ami akad még itt :(
2012. dec. 12. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha felpuffad az arcod, akkor akár allergiás is lehetsz a hatóanyagra. Én is szedtem 2 éve SSRI-t és nekem is ödémás lett a szemem, majd a májfunkciós értékem is magasabb lett. Ellenőriztesd a vérképedet!
2012. dec. 12. 21:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem. Itt nem erről van szó, nem ennyire puffadt fel és évek alatt sajna.
2012. dec. 12. 21:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Akkor meg meghíztál.

Ha te egy évek alatti változásról ennyire jól látod, hogy mi okozza, akkor hadd gratuláljak!

2012. dec. 13. 12:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert olyan mellékhatása van mint a kábítószernek, drognak, szesznek.
2012. dec. 13. 14:27
 19/19 A kérdező kommentje:

"Akkor meg meghíztál.

Ha te egy évek alatti változásról ennyire jól látod, hogy mi okozza, akkor hadd gratuláljak!

Mint említettem volt.... Ugyanolyan soványka vagyok. Karban is testben is és súlyban is !!! Ha nem érted meg amit leírok, minek szólsz bele ?

"Szerintem azért, mert olyan mellékhatása van mint a kábítószernek, drognak, szesznek.

Hú, hát... Nem is tudom milyan melékhatása van azoknak. Azt tudom, hogy a szesztől egy idő után az ember deformáltan beszél és fúrcsán néz, a szemei is táskásak lesznek de ennyi. A drogtól meg elhülyül. Most azért döbbenetes nemde, hogy drogokat adnak receptre beteg, de akár enyhe depiseknek is, hogy nesze szedjed... Elgondolkodtató, köszi

2012. dec. 13. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!