Milyen mellékhatásid voltak az antidepresszánstól?
Figyelt kérdés
Elviselted, mert tudod, hogy ha ezt kibírod jobban leszel?2010. nov. 19. 12:42
1/5 anonim válasza:
Nekem csalánkiütéseim lettek tőle. Pont télen kezdtem el szedni és a hidegtől kijöttek a kiütések az arcomon meg a fülemen.
Nem szedtem sokáig a gyógyszert,de nem emiatt hagytam abba.
23L
2/5 anonim válasza:
Én nagyon könnyen leizzadtam, majdnem hőgutát kaptam 15 gyaloglástól is pedig még el se fáradtam. Manapság már csak hébe-hóba szedem így valamivel jobb.
4/5 anonim válasza:
Nekem először Cypromix-et írtak föl,ami borzasztó volt...Soha nem vettem észre magamon egy gyógyszernek sem a mellékhatásait, de attól szabályosan rosszul voltam... Levitte a vérnyomásomat 90/50-re, emiatt állandóan fáradt voltam és szédültem, erősen száradt a szám,és megrekedt a vizeletem, úgyhogy az orvos átállított Remeronra.Ég és Föld...Annak semmilyen mellékhatása nincs. Nem kell "elviselned a mellékhatásokat", hanem szólj az orvosodnak,hogy váltson készítményt, próbáljon ki valamilyen más hatóanyagú szert Nálad!
Üdv:25/L
5/5 anonim válasza:
én baromi sokat könnyeztem amikor volt baromira szar volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!