Mit kell tennem ahhoz, hogy megszabadulhassak az SSRI antidepresszánstól amit szedek? (lent)
A pszichiáter nem engedi, max felvinni. 50mg Fevarint szedek, 75mg-re vitte fel, de még nem szedek 75-öt, mert nem akarok. Már lassan két éve szedem, hatása csak a fizikai fájdalmamat szüneti meg ami stresszes helyzetben jelentkezett. Csomó mellékhatását érzem, és még nagyobb ok arra, hogy elhagyjam ezt a mérget az az hogy 16 vagyok és nem akarom magam ilyennel mérgezni. Nyugtató teákkal, vitaminokkal szeretnék javítani a pánikbetegségemen, ha még van... NEM akarom magamat olyannal tömni, amiről érzem hogy nincs rám jó hatással, hiába kezeli a tünetet... 50 mg-t szedek most ugye, szedtem még több antidepit is, akkor nagyon levoltam tompulva, azokat már kb fél éve elhagytam, és még két hónapja kb még egy Rispen nevűt is. Ha most levinném 25 mg-re, szóval felet vennék be 50mg-s fevarinból, az úgy jó lenne? és figyelném, hogy hogyan érzem magamat, innék teákat stb, erőt vennék magamon... És ha jól érezném magam, akkor azt a 25öt is elhagynám... Tudom, hogy lassanként kell, a pszichiáter is ugyanígy csinálná, csak persze nem akarja elveszíteni szegényke páciensét, így csak emeli azt... Szerintetek sikerülne?
Gondolom most fog jönni a sok felelőtlen vagy meg a pszichiáterre hallgass stb hozzászólás, de remélem valaki segít... :S
Ha csökkenteni szeretnéd a gyógyszereidet, csak akkor tedd, ha jobban vagy. 1/4-el csökkentsd 2 naponta, ha így
müködik, hagyd az adagot 1 hónapig így. Ne siess vele.
A 3. válaszoló vagyok. Lehet kapni egy jó készítményt
Neuranax a neve. Nem szintetikus szer, gyógygombakivonat.
Drukkolok neked én is hasonló cipőben járok. Nekem egyszer
2 évvel ezelőtt sikerült. Nagyon jó volt gyógyszerek nélkül.
Kedves kérdező!
A legnagyobb ostobaságot készülsz elkövetni. Te magad is érzed, tudod. És a mi segítségünket akarod kérni, hogy megnyugodjál. Tudod, dönthetsz úgy is, hogy beteázol, vagy begombázol. De amit akkor fogsz érezni az még rosszabb lesz, mint a mostani gyógyszered. Az orvosod aztán is vissza fog fogadni, ha még rosszabb állapotba kerülsz az önfejűséged miatt, csak akkor még erősebb gyógyszert lesz kénytelen felírni neked. Nem büntetésből, hanem mert olyant kell. Leírom neked, hogy mit kell tenni, hogy megszabadulhass az ssri antidepresszánsoktól: meggyógyulni kell tőlük, és megszabadulsz. Előrefelé kell menekülnöd, és nem az orvos meg a gyógyszer ellen harcolni. OLyan embert ezrével fogsz találni, aki teára, gombára, gyógytornára, imára akar rábeszélni, mert ő is úgy csinálja. Kérd el a diplomájukat. Ha van nekik, csinéld, amit ők mondanak. Ha nincs, akkor csak azt atanácsot fogadd el, aki orvoshoz küld. Szakorvoshoz. Én tudom, mert átéltem, amit te most. Nincs más út, ami a célodhoz elvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!