A frontin SSRI vagy SNRI? vagy mi is tulajdonképpen
Kedves kérdező!
Ne akarj tudományosan elmerülni a pszichológiai betegségekbe, meg a gyógyszereikbe. A frontin egy enyhe nyugtató. Adják önmagában is, vagy antidepresszáns mellé is
Ugyanis az antidepresszáns "feldobja" az embert, és hogy kicsit pihenni tudjon az agya, adják a frontint.
Általában önmagában a háziorvos adja a frontint, mintegy választónak. Már minthogy ha elég neked ennyi, akkor nem kell pszichiátriára menned. Ha viszont az az érzésed egy idő utám, hogy egyre növekszik a fontin éhséged, akkor magad kérjél beutalót a háziorvosodtól EGy enyhe antidepresszáns egy darab fél frontínnal többet ér, mint 5 kiló frontin magában. Szerintem a frontin naponta 3x még elmegy. De több semmiképpen se. És ez is csak ideig óráig. És ha jól tudom a háziorvos receptjére kb 1000.- ft/ hó, a pszichiáterére 50.- hó. És akkor szakember kezel.
Kedves kérdező!
Amíg a válaszomat gépeltem neked, megírtad, hogy jártál pszichiáternél, aki rendes gyógyszert írt neked, ráadásul ez már nem találgatásos antidepresszáns, hanem rendes, a betegségedre célzott szer. Én azt javasolom ( mert kérdeztél) hogy minden vacillálás nélkül vedd be a gyógyszered. Már a mai napit is. Megírom neked, elsőre, kb 2 hétig rossz lesz, de aztán elmúlnak a mellékhatások, ugy fogod érezni magad, mint akit kicseréltek. Ha ezt most nem veszed be, a legközelebbi már egy sokkal erősebb szer kell legyen. Arra számítsál, hogy eleinte még felerősödnek a hatások, de aztán jó lesz. Beszélj erről valamelyik hozzátartozóddal, hogy segítsenek, ha lehet. Nagyon sokat számít. De írhatsz ide is, vagy írhatsz nekem is. Én gyógyult pánikos vagyok. Ezért bizton állítom, hogy van gyógyulás.
"Az igazsághoz sajna hozzá tartozik hogy kaptam mellé cymbalta nevü kapszulát 30mg "
Kedves kérdező: A Cymbalta a "gyógyszer", a Frontin csak kisérő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!