Mi van akkor, ha valaki egy doboz 30 db-os Frontin -t bevesz?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 08:44
1/21 anonim válasza:
Csak nem akarsz öngyilkos lenni?
2/21 A kérdező kommentje:
nem, csak kiváncsi vagyok rá
2011. okt. 23. 09:37
3/21 A kérdező kommentje:
:)
2011. okt. 23. 09:38
4/21 anonim válasza:
szerintem átmegy csodaországba.
5/21 anonim válasza:
Első vagyok. Frontin-ba is van többféle kiszerelésű. Úgy értem 0,25mg és 0,5mg-os. Függ attól is, hogy hány kg az illető. Enyhe túladagoláskor aluszékonyság, zavartság, koordinációs zavarok lépnek fel. Ekkora mennyiségnél már kóma ill. halál lehet a vége.
6/21 anonim válasza:
Gondolom nirvána, végtelen nyugalom.:)
7/21 anonim válasza:
Ledugnak egy jó vastag csövet a torkodon és kimossák a gyomrodat, aztán meg bevisznek a Pszichiátriára (feltéve ha túléled, mert egy doboztól már simán "elalszol" örökre) - szóval szerintem ne kísérletezz!
8/21 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz. A frontin nem altató, hanem az antidepresszáns nyugtatója. Még nem volt halottja a frontinnak, xanaxnak, rivotrilnak. Azok között meg biztos nem, akik már szedték egy ideje. Aki meg akar halni, az nem is kérdez ilyent.
Joci 20, te jó sok marhaságot írtál ma már. menjél aludni, mert holnap már munka van.
9/21 anonim válasza:
Már akinek ugye!;)
Kellemes idő töltést kívánok neked!:)
10/21 anonim válasza:
Nem valoszinü, h barmi bajod lenne. Aludnal egy jo nagyot, az biztos, föleg ha nem szeded rendszeresen.
En anno, amikor nagyon beteg voltam, bevettem egyszer több mint 100 db-ot egyszerre, semmi bajom nem lett (hala egnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!