Mi van akkor, ha valaki egy doboz 30 db-os Frontin -t bevesz?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 08:44
11/21 A kérdező kommentje:
na most akkor baj történne vagy nem történne semmi?
2011. okt. 25. 15:29
12/21 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem akarom bevenni, de ezt már mondtam
2011. okt. 25. 15:31
13/21 anonim válasza:
közvetlenül a gyógyszertől nem halsz meg, egy jó darabig alszol (vagy kóma) másnap szédülsz stb, és miután kiürül a szervezetedből nem fogsz emlékezni a dolgokra amit mondtál/tettél, amíg a gyógyszer hatása alatt voltál,
Előfordulhat azonban hogy bevered ájulás közben a fejed súlyosan, vagy alvás közben hánysz és abba fulladsz meg.
14/21 anonim válasza:
Vagy pl. a fejedre esik a tetőről egy cserép..
15/21 anonim válasza:
Ha túladagolod, akkor zavaros beszéd, mozgáskoordinációs zavarok jelentkeznek, majd pedig elalszol. Másnap nem igazán emlékszel semmire. Rosszabb esetben kómába is eshet az ember tőle, de halált nem okoz. Ettől függetlenül, eszedbe ne jusson ilyesmi!!
16/21 anonim válasza:
Rendszeresen szedek 1mg-osat,kb 4-et napont 1x-re,és először feldob,lelassít,nememlékszek a dolgokra,aludnák mint állat,nekem olyan drog fíllingje van:D
17/21 anonim válasza:
meg beszélek mint állat,tág pupilla,közvetlenebb vagyok tőle,meg ilyenek,és néha hülyeséget csinálok.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. nov. 1. 11:15
19/21 anonim válasza:
alszik egyet. volt, hogy egy teljes üveggel bevettem (+egyéb mást is csináltam akkor) és még élek
20/21 anonim válasza:
Én 40 db-ot vettem be, iszonyú jó kedvem volt mindenen nevettem, aztán egy marha jót aludtam. Feledhetetlen élmény volt. De orvos azt tanácsolta ne csináljak ilyet többé mert életbe is kerülhet, főleg ha nem jegyzem le hány darab volt!!! Szóval nem ajánlatos felelőtlenül beszedegetni, mindenképp jegyezd le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!