Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vajon lehet, hogy sok évnyi...

Vajon lehet, hogy sok évnyi antidepresszánstól megváltoztam, csak nekem nem tűnt fel?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok év alatt antidepresszáns nélkül is megöregedtél. Csak neked nem tünt fel.
2012. máj. 10. 13:42
 2/7 DannyZuko ***** válasza:
nővérem is évekig ette. Kibírhatatlan lett tőlük. Mikor leállt vele, még utána is majd egy évig sügér volt...
2012. máj. 10. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Az antidepresszáns megváltoztat sok év alatt. Meg a bableves is, meg a rántott csirke is.
2012. máj. 10. 14:14
 4/7 homo ludensz ***** válasza:
59%
Milyenről milyenre változtál? Ezt nem írtad sem azt hogy előnyödre vagy hátrányodra. Nem tünt fel? Most mitől lettél ilyen látó,tükröt vagy szemüveget cseréltél, esetleg barátokat,munkahelyet? Tudod én elég régóta szedek Rivotrilt például de ugyanolyan kretén vagyok mint évekkel előtte csak idősebb kiadásban. Nem tudom te mit szedsz.
2012. máj. 10. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:

nem tudom, hogy változtam-e, én nem vettem észre...

de lehet, hogy változtam és ez megrémít...

2012. máj. 10. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez a bizonytalanság megőrjít. Szedjél valamilyen antidepresszánst, hogy helyrehozzon.
2012. máj. 10. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet ha úgy érzed. A környezetemben többen leépültek. Ha egy mód van rá, akkor tedd le!
2012. máj. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!