Az antidepresszánstól lehetek ennyire álmos, vagy mitől?
Folyton aludnék, suliba nem megyek, mert képtelen vagyok reggel felkelni, bármennyit is aludtam előtte. HA felkelek akkor is ágyban maradok, mert halálosan álmos vagyok, bármit csinálok ásítozok, leesek a székről. Barátommal mikor találkozom akkor is folyton a képébe ásítozom, és ha megölelem akkor képes vagyok pár pillanatra a vállán elbóbiskolni.
Ez már szörnyű!! Lehet, hogy csak a tavasz miatt, másnál is ez van? (Vérképem rendben, viszont antidepresszánst szedek)
Simán lehetsz tőle álmos. Az antidepresszáns nem fog meggyógyítani, bármire is írták fel, jobb, ha azonnal abbahagyod a szedését. Már ha jót akarsz magadnak...
Ide írtam pár linket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
"jobb, ha azonnal abbahagyod a szedését."
Cáfolnám, amennyiben orvos írta fel, ne szakítsd meg a szedését, az az eredeti problémák visszatérését, akár súlyosbodását okozhatja. Az elhagyást vezesse szakorvos, fokozatosan, 6-9 hónap alatt.
Az álmosság lehet tünete, keresd fel a szakorvosodat, hogy módosítást eszközöljön az adagban vagy típusban.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, orvos írta fel, és nélküle nagyon rossz állapotban votlam, de majd szerdán megyek vissza hozzá, és akkor felvetem neki :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!