Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az antidepresszánstól lehetek...

Az antidepresszánstól lehetek ennyire álmos, vagy mitől?

Figyelt kérdés

Folyton aludnék, suliba nem megyek, mert képtelen vagyok reggel felkelni, bármennyit is aludtam előtte. HA felkelek akkor is ágyban maradok, mert halálosan álmos vagyok, bármit csinálok ásítozok, leesek a székről. Barátommal mikor találkozom akkor is folyton a képébe ásítozom, és ha megölelem akkor képes vagyok pár pillanatra a vállán elbóbiskolni.

Ez már szörnyű!! Lehet, hogy csak a tavasz miatt, másnál is ez van? (Vérképem rendben, viszont antidepresszánst szedek)

2012. márc. 30. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
simán.
2012. márc. 30. 11:05
 2/8 A kérdező kommentje:
na most a simán mire vonatkozik?
2012. márc. 30. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Simán lehetsz tőle álmos. Az antidepresszáns nem fog meggyógyítani, bármire is írták fel, jobb, ha azonnal abbahagyod a szedését. Már ha jót akarsz magadnak...

Ide írtam pár linket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

2012. márc. 30. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:

"jobb, ha azonnal abbahagyod a szedését."

Cáfolnám, amennyiben orvos írta fel, ne szakítsd meg a szedését, az az eredeti problémák visszatérését, akár súlyosbodását okozhatja. Az elhagyást vezesse szakorvos, fokozatosan, 6-9 hónap alatt.

Az álmosság lehet tünete, keresd fel a szakorvosodat, hogy módosítást eszközöljön az adagban vagy típusban.

2012. márc. 30. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igen, orvos írta fel, és nélküle nagyon rossz állapotban votlam, de majd szerdán megyek vissza hozzá, és akkor felvetem neki :)

Köszi!

2012. márc. 30. 22:27
 6/8 anonim válasza:
Először is, semmiképp se hagyd abba a szedését!Nem tudom mióta szeded de ha pl még az elején vagy a kezelésnek akkor ez normális:) Én már második hónapja szedek antidepresszánst és az elején pontosan úgyanígy voltam mint te..folyton aludtam volna, szinte mindig és mindenhol. Suliba se mentem szintén, egyszerűen nem bírtam felkelni reggelente. Sőt volt olyan, hogy egyszer elaludtam pár percre egy könyvtárban:D szóval nyugi. kb a 4. hét végére megszűnnek majd ezek a dolgok:)
2012. ápr. 3. 01:35
 7/8 anonim válasza:
Sajnos igen és ez már nem is fog változni, ezek a szerek tompítják az aagyat
2012. ápr. 27. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én anno az Anafraniltól voltam k.o., 36-48 órákat átaludtam, már, ha hagytak. Most 8. éve szedek sertralint (Zoloft, majd Stimulotron, aztán Sertralin, most Sertralinum Ratiopharm) Elvagyok vele, de pár hónapja 3x50mgra emelték az adagom, akkor megint állandóan aludtam. Most 2x50mgot szedek, dolgozom, a 2 12 órás műszakot végigcsinálom, de az azt követő 2 szabadnapomból legalább az egyiket átalszom. Ha az a 2 műszak éjszaka, akkor az azt követő mindkét szabadnapot... Szeretném hinni, h mindez csak tavaszi fáradtság, de félek tőle, hogy nem erről van szó...
2012. máj. 12. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!