Sürgős tanácsra lenne szükségem, megrekedtem és nem tudom, hogy mit csináljak?
Velem pontosan ez volt, még azzal a néhány ismerősömmel sem éreztem igazán jól magam, akikkel lejártam kondizni.
Bulizni voltam néhányszor, de már piával sem volt az igazi.
Elég nagy stréber voltam, és legalább jó jegyeim voltak, de az osztályomban vagy semmibe vettek, vagy lenéztek, csak néhány emberkével tudtam beszélgetni normálisan. Nagyon sokat szenvedtem, szinte kilátástalan volt, hogy valaha lesz normális szociális életem, barátnőre még csak nem is gondoltam.
Aztán felvettek a kiszemelt egyetemre, és jött a gólyatábor. Szabályosan mintha kicseréltek, nagyon gyorsan megtaláltam a közös hangot mindenkivel, természetesen tegyük hozzá, hogy az alkohol jó hatással volt az egészre.
Az első fél évemben igazából mindig jó kedvem volt, kis városból Bp-re felkerülni, egy neves egyetemen tanulni nagyon felemelő érzés volt, és szinte mindig garantált volt a jó hangulatom, sokmindenkitől jó visszajelzéseket kaptam.
Életem legszebb fél éve volt, össze is jöttem egy nagyon szép és okos lánnyal.
Sajnos ez a tanulás rovására ment, de kezdek visszatérni a régi kerékvágásba, már nem vagyok annyira felszabadult, mint akkor, ennek több oka is van, de most is lettek újabb ismerősök, mindig van kivel összejönni, és jól érezzük magunkat olykor nagyon is.
Ha rendbe teszem az életemet, és a tanulásban is jobb eredményeket érek el, akkor akár a régi énemet is visszakaphatom, amit nem csak én, hanem az ismerőseim is visszavárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!