Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Talán lehet hogy pszihológusra...

Talán lehet hogy pszihológusra van szükségem?

Figyelt kérdés

Szóval az életem elég furán alakult.Most 21 éves vagyok és iskolába járok még.De az életem 11 éves koromban megváltozott.Sose volt az az igazán szép gyerekkorom de azért boldog,kiegyensúlyozott voltam.Aztán mire betöltöttem a 11-et mindkét szülőmet elveszítettem.Nem kerültem nevelőszülőkhöz volt hogy egyedül éltem.Az iskolában eközben folyamatos megalázások és piszkálódások értek.Aztán össze jöttem egy pasival aki sokszor meg ütött szinte minden vitánál.Most odáig jutottam hogy nem tudom kontrolálni a haragomat...török zúzok ha arról van szó egyszerűen muszály levezetnem a dühömet.

Tud rajtam valaki pszihológus segíteni?

2012. nov. 6. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:

itt nem fogsz ingyen tanácsot kapni, csak okoskodni fognak

egyedül éltél, ne haragudj, ilyen nincs, hol éltél az erdőben mint Maugli?

nekem kicsit fura az egész...

2012. nov. 6. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is fura. 11 évesen nem élhettél egyedül...
2012. nov. 7. 00:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Én nem állítottam ilyet sehol hogy 11 évesen éltem egyedül.Azt írtam hogy volt olyan hogy egyedül éltem 16 éves voltam.
2012. nov. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!