Pszichológiai segítségre lenne szükségem de nincs rá pénzem. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Már többen is javasolták hogy mennyek pszichológushoz (még szak emberek is), most már szívesen el is mennék, de anyagilag elég szarul állok, Csóró egyetemista vagyok,sajnos nincsenek mély barátságaim ezért nincs kivel megbeszélnem a problémáimat.2012. okt. 5. 00:01
1/7 anonim válasza:
Van több családsegítő központ, ahol szokott lenni pszichológus is.
Én is voltam már ilyennél, gondolom egy próbát megér.
2/7 anonim válasza:
Az egyetemek szoktak biztosítani a diákoknak ingyenes pszichológiai tanácsadást.
3/7 anonim válasza:
Elsőéves egyetemista vagyok, megerősítem az előző választ.
4/7 anonim válasza:
Hát, ha a menő magánpszichológus helyett megfelel a sima tb támogatott, halandó embereknek való rendelés is, akkor egyszerűen menj be a helyi kórházba.
Nekem még kamaszkoromban kellett járnom, és soha nem fizettem érte, ugyanúgy megy mint a fogorvosi rendelés. Elmehetsz drága magánfogorvoshoz is, de van ingyenes, tb támogatott rendelés is.
5/7 anonim válasza:
Nem muszáj egyetemistának lenni, ha még helyesen sem tudsz írni. Legalább ha segítséget kérsz, legyél őszinte.
6/7 A kérdező kommentje:
bocs dyszlexiás vagyok :) sose fogok megtanulni helyesen írni ,de azért járok egyetemre :)
2012. okt. 8. 05:48
7/7 anonim válasza:
Én nem hallottam még arról, hogy egyetemen lenne ingyenes pszichológiai tanácsadás. Nálunk még egyetemi pszichológus sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!