Pszihologusra lenne szükségem. Kit ajánlotok?
Figyelt kérdés
30-40 év körüli férfi pszihologusra lenne szükségem.Párkapcsolati problémákhoz értsen.Köszönöm a segitséget.2011. máj. 15. 20:12
2/7 anonim válasza:
kéne tudni a települést is, hiába van Sopronban egy jó doki, ha Te miskolci vagy...
3/7 anonim válasza:
Szerintem, ha igazán őszinte tudsz lenni magaddal, az a legjobb pszichoterápia. Hiszen rajtad kívül senki sem ismer téged eléggé.
És, ha el tudod engedni azokat a dolgokat amiket magad előtt is félve vallasz be saját magadnak, készen is vagy egy párkapcsolati tréninggel.
Miért hiszik azt az emberek, hogy a válasz valakinél, vagy rajtunk kívül van? Bízz magadban. Válaszolj magadnak őszintén. Ez az ami igazán fontos.
5/7 anonim válasza:
csernus doku 4ever. nekem ő adott önbizalmat. bevállalod?! te kis szar!
6/7 A kérdező kommentje:
Pesten,vagy Pest megyében.Köszönöm
2011. máj. 16. 11:59
7/7 anonim válasza:
sztk ingyen. vagy suliban, munkahelyen. ott mondanak pár baromságot, utána eldöntheted, hogy akarsz e fizetni azért. szerintem a pszichológusnak nincs sok értelme. de ha nincsenek barátaid, talán jól jön. még egy hitközösséget is nagyobb eséllyel ajánlanék. a pszichiáter meg csak teletöm droggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!