Elhatároztam, hogy pszichológushoz fordulok. Félek a problémáimról beszélni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú időbe telt mire eldöntöttem hogy akkor most megyek. Az még menne, hogy felhívom, időpontot kérek. Csak ezután van a baj. Képtelen vagyok a problémáimról beszélni, mi van hülyeségnek tartja, ha megkérdezné hogy miért jöttem, nem tudnám elmondani, pedig muszáj lenne...azt sem tudom hol kezdjem el, még egy szimpla "hogy vagy?"-ra sem tudok válaszolni. Lefagynék, szégyellném magam.2012. dec. 7. 00:46
11/13 A kérdező kommentje:
Kicsit tartok tőle, hogy gyógyszert szedjek, de ha ez kell, akkor ez kell. Csak egy kis kémia.
Ha elküld pszichiáterhez, az hogy működik? Én választom ki a pszichiátert? És ahhoz is rendszeresen járni kell?
2012. dec. 8. 22:53
12/13 anonim válasza:
Alapvetően mindenkit az ún. körzetihez küldenek a háziorvosok, de ha mondasz neki egy nevet és a kiválasztott orvosnak van szakrendelése, akkor TB-re mehetsz hozzá beutalóval, úgy fogad.
A magánrendelések fizetősek, olyanhoz nem tudsz beutalót kérni.
13/13 anonim válasza:
Lényegében igen, te választod. Én Zala megyei vagyok, és Győrbe járok TB-s szakrendelésre. Minden további nélkül fogadott. Ide még beutaló sem kellett, mivel minden héten egy nap van ambuláns rendelése, ahova csak odamész és bemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!