Hogy tudnék meggyógyulni? EGYRE ROSSZABB! NAGYON KINOS!
Hááát az a helyzet hogy: Egy nagyon kicsi falun lakok. Egyszer egy ismerősömtől még rég (2 éve) elkaptam a WoW-ot (World of Warcraft) NAGYON megtetszett a játék! Nagyon sokat játszottam vele. DE 1 éve valami elromlott rajta,ÉS NEM LEHETETT JÁTSZANI! MAGA A POKOL! Le is töröltem a játékot.
MOST VISZONT NEM TUDOK MEGLENNI NÉLKÜLE! NEM IS TUDOM SEHONNAN BESZEREZNI! NÁLUNK SEHOL NEM ÁSULJÁK, AZ EGÉSZ RÉGIÓBAN!(utána jártam...) EGY ISMERŐSÖMNEK SINCS MEG! AKITŐL MEG RÉG KAPTAM AZ MEGHALT! EZ MÉG NEM IS AKKORA GOND! HANEM az hogy NEM TUDOM TELEPITENI!!!!!!!!!!!! AZT HISZEM NEMSOKÁRA BELEŐRÜLÖK,NAGYON FÁJ A SZIVEM A HÜJE JÁTÉK MIATT!!! EGÉSZ NAP ITTHON ROHADOK ÉS A WOW-RA GONDOLOK!!! MEG AZ INTERNETEN NÉZEGETEM A HONLAPJAIT!!! MINDENT A WOW URAL! KB. EGY ÉVE VAN EZ DE MOST MÁR NAGYON LE AKAROK SZOKNI RÓLA!!! HOGY LEHETNE ELFELEJTENI??? IRJATOK!!! NAGYON SÜRGŐS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"AKITŐL MEG RÉG KAPTAM AZ MEGHALT! EZ MÉG NEM IS AKKORA GOND!"
Jaj. húzd ki a gépet a falból és menj el futni.
Így van! foglad el magad munkával, sporttal, tanulással.
Ne rinyálj, CSINÁLD!!!
Én is wow-ozom,pár hónapig nem tudtam vele játszani,hát kerestem más játékot a neten,vagy keress egy fórumot és ismerkedj.Ha mindenképp a neten kockulsz.
Vagy nőzzél be,vagy lógj a haverokkal,tanulj,rakj rendet a lakásba,keress hobbit,akármi!
"" NEM LEKÖTNI AKAROM MAGAM HANEM LESZOKTATNI! ""
Márpedig épp akkor tudsz leszokni,és megszabadulni a kényszeres vágytól, ha lekötöd a testi szellemi energiádat valami egész más TEVÉKENYSÉGGEL !!
Ez képletes volt, ill, azért , hogy ne magadra haragudj, mert rászoktál..
amúgy meg bármire lehet haragudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!