Ez minek a tünete? Régóta megvannak, és egyre rosszabb.
Figyelt kérdés
Hanyatló memória (sokszor arra sem emlékszem, hogy előző nap mit csináltam, máskor meg a közelmúltban történt eseményt, távolinak hiszem)
Fokozódó szellemi fáradékonyság
Koncentrációs zavarok
Tompult gondolkodás
Romló fizikai teljesítőképesség, elnehezült végtagok
Látászavar, homályos látás
Általában rossz hangulat
Étvágytalanság
2011. júl. 23. 03:20
1/4 anonim válasza:
És még nem mentél orvoshoz? Hát akkor nyomás, de sürgősen!
3/4 anonim válasza:
Okozhatja "egyszerűen" stressz, kimerültség is, de szervi oka is lehet. Én is az orvost (háziorvost) javaslom, elbeszélgettek, elküld kivizsgálásokra, kideríti, hogy mit lehet tenni. Ne várj, amíg még rosszabb lesz!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát kösz a válaszokat. Nem szeretek orvoshoz járni, mert a háziorvosomnál még én is jobban értek az orvosláshoz. De majd elmegyek.
Vitaminhiány nem lehet, mert én is arra tippeltem, fél éve elég sokat költök rá, mégsem javult a helyzet.
Igen stressz, depresszió okozhatja, nálam jelen is van.
Esetlen agyi keringési problémák.. Hát majd kiderül
2011. júl. 25. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!