Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan lehet tudni hogy a...

Honnan lehet tudni hogy a testi tünetek, amik megvannak már pár hónapja, nem szervi eredetüek, hanem az agyam csinálja?

Figyelt kérdés
Kb október óta vannak tüneteim,mellkasi fájdalom,szív szúrások,fejben nyomás,zsiborgás,szédülés.Vannak jobb napjaim,de van hogy sokáig,napokig is érzem valamelyik tünetet.Házi orvosnál voltam,csinált ekg-t,labort,minden rendben volt.Mégis megvannak ezek a tüneteim.Viszont sokat is gondolok rá.Mit lehet tenni ez ellen?
2011. márc. 22. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
pszichológushoz is menj el
2011. márc. 22. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rá, mert a végén bevonzod a rosszat! Mozogj egy nap alatt sokat, attól el szokott múlni! Nekem is ezek a tünetek jöttek be: vesefájdalom, melkhasi fájdalom és szúrt a szivem! Ma mozogtam egy adagot, és nem akarom elkiabálni, de nem fáj! Próbáld meg ezt te is!
2011. márc. 22. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
ezek eléggé pszihés eredetű tünetek,tehát ha vizsgálatokat is csináltak és nem találtak semmit,akkor biztos lehetsz benne,hogy az életvitellel van vmi. baj.gondolni tényleg ne gondolj rá,mert azzal csak erősíted az egészet.
2011. márc. 24. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!