Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm (ex)barátja(ma szakított a csaj vele)azzal jött neki, hogy most ki megy miután elalusznak a szülei(nem mondta, de ki lehetett venni, hogy az öngyilkosságra gondolt). Én tudom, hogy maga alatt van, egyszerűen nem tudta a barátnőm se megnyugtatni. Szerintem nem teszi meg. Nekem az a véleményem, hogy aki öngyilkos akar lenni az megy és megteszi anélkül, hogy bárki is tudjon róla. De aki elmondja másnak(az exbarátnőjének), az tudja, hogy ő marasztalni fogja és szerintem csak csak bűntudatot akar éreztetni vele és ezáltal visszaszerezni. Ti mit gondoltok, megteszi vagy nem? Ha nem akkor szerintetek is ez a szándéka, visszaszerezni a csajt(már többször szakítottak és összejöttek)?2009. aug. 15. 22:19
1/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy komolyan gondolja vagy sem, erre a zsarolásra nem szabad reagálni. (Egyébként ha valaki komolyan öngyilkos akar lenni, azt senkise se tudja megakadályozni, de nem is oka senki sem annak, ha megteszi.)
2/4 anonim válasza:
Aki fenyegetőzik, az úgyse lesz öngyilkos. Aki tényleg végezni akar magával, az sutyiban szokta tenni, hogy csak akkor tudják meg, amikor már mindennek vége.
Az ilyen zsarolás meg undorító, gyáva férgek szokása.
3/4 anonim válasza:
Sok kérdés van itt öngyilkossággal fenyegetőzőkről. Valaki azt válaszolta a zsaroló párjának, hogy rendben, majd viszek virágot a sírodra. Az illető azóta is él.
4/4 anonim válasza:
Szerintem épeszű, ép lelkű ember nem hal bele egy viszonzatlan szerelembe, legfeljebb pár hétig szomorkodik és keres magának mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!