Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kényszergondolat? 16 éves...

Kényszergondolat? 16 éves lány vagyok, hipochonder. Előjött nálam egy kényszeres dolog ami nagyon zavar. Bevillan néha egy kép magamról kopaszon, tudom bután hangzik de nagyon zavar.

Figyelt kérdés
Nem nevezem magam kényszeresnek mert csak akkor bukkan elő ha rá gondolok, és ma is csak 1X. De este nem bírok aludni, félek ha lehúnyom a szemem újra eszembe jut. Nem akarom bevonzani, de ha nem lehet így bevonzani akkor megnyugodnék. Mit tegyek?
2009. aug. 14. 23:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű a bajod. Ez nem kényszer így, csak félelem. A megoldás is ennyi: ne félj ha eszedbe jut ez a kép vagy gondolat. Gondolj arra, hogy : és akkor mivan? én kopaszon? hehe.. röhögj rajta. Lényeg, hogy ne drámaként éld meg mert ameddig félsz ettől addig ez elő fog jönni.
2010. szept. 27. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!