Segítség, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon pánikolós típus voltam mindig is, hihetetlen mennyiségű kényszerképzetet alkotok az agyammal...Nemrég meséltek nekem az agykontrollról, és azt mondták, hogy az tulajdonképpen ugyan az, mint amikor mélyen alszunk...Na én meg véletlenül felébredtem egyik éjszaka, és elképzeltem, hogy hoppá, én most akkor agykontrollozok. Csak az volt a gond, hogy csupa negatív gondolat jutott az eszembe, és azt mondták, hogy ilyenkor az agy jobban fogja az üzeneteket, no én meg isten ments, nem akartam senkinek se semmi rosszat, és elkezdett egy mély bűntudat érzés motoszkálni bennem. Reggel felkeltem, reszkettem, egész nap rosszul éreztem magam, mindent sivárnak láttam. Folyton hasmenésem volt és a bal agyféltekem is el kezdett fájni. Mindez három hete kezdődött, a hasmenést leszámítva minden maradt. Minden nap felkelek hajnal 4 körül, és egy pánikroham tör rám, hogy jajj úristen, mit tettem...Ráadásul azóta úgy érzem, mintha el lenne zsibbadva az elmém, nem tudok visszaemlékezni rendesen dolgokra, nem nagyon találom a szavaknak a szinonimáit. Szörnyű ez az állapot, tele vagyok kételyekkel, hogy elrontottam magam, pedig igazán nem tettem semmi rosszat, és most emiatt bűnhődök...Kérlek segítsetek, adjatok valami tanácsot/tippet mit tegyek, hogy legyek túl ezen az egészen...Egyre jobban félek, hogy valamilyen betegséget generáltam magamban... 18F2012. nov. 12. 15:18
1/3 A kérdező kommentje:
Mellesleg teljesen kialvatlan vagyok, és mégse tudok elaludni...
2012. nov. 12. 15:21
2/3 anonim válasza:
Ébredj fel ma éjszaka is, képzeld el, hogy megint agykontrollozol és egy képzeletbeli radírral töröld az összes negatív gondolatodat, holnap már rendben leszel.
3/3 anonim válasza:
Kicsit hipohonder vagy ezzek szerint. De ritka az hogy valaki önszigesztio segitségével csak ugy ilyen tüneteket generál. Semmi bajod. Ha valami valos fájdalmat érzel akkor tényleg hipohonder vagy,ha egyáltalán az agykontroll a hibás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!