Az öngyilkosság önzőség?
Figyelt kérdés
Mostanában elég komolyan elgondolkodtam az öngyilkosságon, de túlságosan szeretem a szüleimet, hogy fájdalmat okozzak nekik, mert tudom, hogy majd túlleszek ezen, de ők soha nem tudnának túllenni azon, ha megölném magam, és nem szeretném, hogy ez legyen, de már nem bírom a szenvedést. Szerintetek is önzőség?2012. nov. 10. 14:32
21/24 anonim válasza:
az egyik halmazba azok tartoznak, akik komolyan gondolják, a másikba pedig azok pedig csak "úgy". szerintem ennél több csoportot ezen a szinten te sem tudsz felállítani.
azért halvány vonalú, mert lehet, hogy valaki köztes állapotú...
22/24 anonim válasza:
Én is kb hetente elgondolkodom olyan rosszul vagyok, de vannak szüleim, akik bíznak bennem és nem okozhatok nekik ekkora fájdalmat...kb csak ez tart vissza...
a mindennapjaimat nem élem hanem túlélem...
úgyhogy igen az...de önzőnek nem tartom magam, ezért nem is teszem meg...
23/24 A kérdező kommentje:
#19-es: Én is 16 vagyok :)
Már túltettem magam az egészen, és örülök, hogy nem tettem meg!
2012. nov. 11. 21:48
24/24 anonim válasza:
Úszom az adósságban, gyakorlatilag semmit nem tudtam elérni 30 és 40 közötti éveimre. A párom gyógyíthatatlan progresszív betegségben szenved, gyakorlatilag 0 eséllyel. Nekem ne mondja senki hogy önző lennék ha feladnám...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!