Az öngyilkosság önzőség?
Kétségbeesés és kilátástalanság, a hit elvesztése.
Mindig van holnap, ezt értsd meg. Attól mert ma rosszul érzed magad, attól még nem biztos, hogy holnap is ilyen rossz lesz.
Én megpróbáltam megölni magam, örülök, hogy megtaláltak és megmentettek. Azóta van 4 gyerekem és boldog vagyok.
Az öngyilkosságban az az önzés, kedves előttem szóló, hogy mások szeretnek és te azért ölöd meg magad, mert neked rossz, ezzel talán neked "jó lesz" (nehogy azt hidd...) de itt hagysz rengeteg embert, akik talán miattad lesznek szintén öngyilkosok, vagy depressziósak.
Kedves Kérdező!
Az öngyilkosság semmire nem megoldás. Tanulj meg a saját lábadon állni és túlélni mindent. Amikor a gyermek járni tanul és tizedszer esik el, ő sem lesz öngyilkos, így nem indokolt, hogy Te az légy. Nem tudom, milyen jellegű problémáid vannak, de azt igen, hogy mindig van más megoldás és ha azt gondolod, minden összeomlott körülötted, ne a káoszban ülj és sírj, hanem állj fel és építs mindent újra. Mindig jobbra fordul minden.
12 éves korom óta depressziós vagyok, és vagdosom magam, bár ezek a tünetek elmúltak 2 éve, de most megint előjöttek. Felírtak hangulatjavítót, és jártam pszichológushoz, de nem nagyon segített.
Nem nagyon értem, miért omlik össze az életem, mikor már azt hinném, hogy nincs már mit elvesztenem, másnap megtudok valamit, és egyre depressziósabb leszek. Már 2 napja nem ettem és egész éjjel nem aludtam, nem bírok mit kezdeni magammal.
önzőség és gyávaság!
Fordulj orvoshoz! Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!