Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom a kezem, szerintetek...

Vagdosom a kezem, szerintetek ez mennyire fog sokáig tartani? : |

Figyelt kérdés
Tiszta ideg vagyok most is. Már vagy szeptember óta csak vagdosom a karom, és egyre feljebb, anyáéknak mindig azt mondom, hogy nem para, csak a macska volt... Most a könyökömnél tartok szinte... És ez az egész egy pali miatt van, meg szinte az egész életem miatt... Már az egyik legjobb barátnőm sem úgy néz rám, mint régen, mert másik suliba jár(középsuli), pedig amúgy se jártunk egy suliba, csak minden nap beszéltünk szinte... Most meg semmit, de szó szerint... A fiú meg... Minden nap beszéltünk egymással, amíg a barátnőm be nem kavart, akit már nem is tartok barátnőnek... Ugyanis megkérdezte, hogy járunk-e? a sráctól(én meg a pali), és ezzel elkrta az egészet... Azóta a fiúval beszéltem már, elég időt, de erre a témára nem tértünk rá, csak ma... És megkérdezte ma így: "Te kajak járni akartál velem?xDD"... Pedig nagyon jóba voltunk... Erre semmit nem írtam, csak annyit, hogy mennem kell, szia... Meg régebben, még nyáron volt egy olyan fiú barátom, akivel mindent meg tudtam beszélni... Azóta mióta középsulis, ő sem ír... Ha meg ráírok, valami oylat ír, amire cska annyit válaszolok szinte, hogy: ok... Mert kibszott rosszul esik... Szerintetek meddig fog még ez így menni?:(

2012. nov. 3. 00:01
1 2
 1/17 Dilettáns döggomba ***** válasza:
44%
Nem tudom, de b@romi ocsmány lesz a karod felnőtt korodban is. Nem úgy fog kinézni, mint amit a macska karmolt össze. Üss inkább egy bokszzsákot, az hasznos.
2012. nov. 3. 00:11
 2/17 Malats ***** válasza:
49%
Amig rá nem jössz hogy mennyire nincs értelme. Ha ezek miatt vagdosod magad, akkor asszem nekem már lábam se lenne, ha ugyanezt csinálom. Attol hogy sajàt magadban okozol kárt, nem leszel jobban. Bár ez logikus kellene hogy legyen. add ki a szennyest valami sport keretében, vagy irj verset, bármit. Honnan a jo életböl jött az hogy pont vagdosd magad?ez valami ujkori agybaj?
2012. nov. 3. 00:13
 3/17 Legszi válasza:
Csak rajtad múlik. Csak végy egy mély levegőt, s mondd azt: nem érdemli meg a világ, hogy mások miatt szenvedjek! Keress új barátokat. Figyelj meg másokat, hogyan élik a mindennapjaikat, és próbáld meg észre venni az élet apró örömeit. Ha gondolod írj rám privátban. Ne keseredj el! Fel a fejjel!
2012. nov. 3. 00:14
 4/17 A kérdező kommentje:
Kézilabdázom, írtam verset.. Hallgattam zenét... de még mindig olyan ideges vagyok... de azért köszi.:')
2012. nov. 3. 00:14
 5/17 anonim ***** válasza:
És az segít ha vagdosod a kezed? Ekkora marhaságot.. mindenki egy emos kislánynak fog tartani. Inkább verj szét valamit, vagy szitkozódj. De így a végén még kinyírod magad.
2012. nov. 3. 00:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Tudom hogy nem vagyok az, mert régen mindenkivel szinte csak nevettem, sose volt ilyen gondom... A barátaim is csak azt mondják, hogy hagyjam abba, miért jó ez nekem? de fogalmam sincs... Ha már egyszer egy-két ember, akit nagyon szerettem/szeretek csak simán, félvállról vesz, akkor kész...
2012. nov. 3. 00:30
 7/17 tetris ***** válasza:

Ha majd néhány év múlva visszagondolsz a mai időkre, hogy milyen szamárság miatt vagdostag magad, a fejed fogod csak fogni, hogy ennyire nekikeseredtél egy pasas miatt. Tifelétek csak ez az egyetlen szabad pasi van? Gondolom nem. Hát akkor meg vagdosás helyett nézz körül a piacon, és válassz egy másikat.

A vagdodásnak nincs semmi értelme. Nincs semmi előnye. Van viszont hátránya. Ronda lesz a karod, elfertőződhet. Gondolkozz már egy kicsit felnőttesebben! Ez a butaság éppúgy nem old meg semmit, mint ahogy az alkohol sem, vagy a drog sem.

Az embert az élete során számtalan csalódás, veszteség éri. Ezeket meg kell tanulnod elfogadni, és feldolgozni. Ha már egy ilyen semmiség miatt is vagdosásra adod a fejed, mi lesz később, amikor majd az élet még nagyobb megpróbáltatások elé állít majd? Mert a gondok, a bajok jönnek mindig. Olyan ez, mint a hullámvasút. Hol fent van, hol meg lent.

Bizonyára van a környezetedben olyan személy, akivel bensőséges kapcsolatban vagy. Holnap beszélgess el vele hosszan, hogy mi bánt. Sokszor már az is segít, ha az ember jól kisírhatja, kipanaszkodhatja magát. Meglátod, meg fogsz könnyebbülni utána.

2012. nov. 3. 00:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:| Megpróbálom átgondolni, hátha sikerül valamennyire...:|
2012. nov. 3. 00:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Ezt azért még megnézhetnéd: http://www.youtube.com/watch?v=UZDkWU5KbPs
2012. nov. 3. 01:27
 10/17 anonim ***** válasza:

Keress fel pszichológust.

Senki sem tökéletes mindig az élete, még sem vagdossuk magunkat.

2012. nov. 3. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!