Boldog vagy? És, ha igen, akkor miért? Tettél valamit azért, h boldog légy? Vagy csak rá talált?
És boldogtalan voltál már?? Vagy magányos??
Érezted már az, h nem kellesz senkinek??
Sajnos nem. Otthoni problémák, iskola, munka.
A nagy boldogságok nem találnak meg, és én sem találok rájuk.
Próbálok az igazán apró örömökre koncentrálni. Ezekkel át tudom vészelni a mindennapok szürkeségét.
Voltam már boldogtalan, de már nem vagyok az...
Magányos vagyok, legalábbis a korulottem lévoknek ez úgy tunhet... Nincsenek barátaim, nem beszélgetek emberekkel, viszont megvan a saját világom, ahol boldogság van, soha nem hal meg senki, a béke és a szeretet van az uralmon :) Csak becsukom az ajtót, Michael Jacksont hallgatok és beszélek a képekkel, éjszaka a Holddal, a halott macskámmal, álmodozom, gondolkozom. Tudom, hogy megvalósulnak az álmaim, és minden egyes nap újakat teremtek, persze a régieket sem hanyagolom el. Szóval saját világomban nem vagyok magányos, bár az emberek bolodnak tartanak! Én így vagyok boldog!
És igen, mindig csak azt éreztették velem, hogy nem kellek senkinek... Soha nem voltak barátaim, most már félek is az emberektol, szemébe sem nézek senkinek, soha nem nevezett még senki a barátjának, és mégis boldog vagyok, mert megtaláltam a lelki békémet, és rájottem, hogy a szivemet mi teszi boldoggá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!