Van olyan pánikbeteg/szociofóbiás akinek már elege van az életből, mert próbálna magán segíteni de nem megy egyedül?
- Az a helyzet, hogy én sem tudok magamon segíteni és arra gondoltam, hogy akik hasonló cipőben járnak mint én azzal kialakítanánk egy kis csoportot mondjuk a Facebookon és elbeszélgetnénk, megosztanánk egymással fájdalmainkat, gondjainkat és erősítenénk egymást. Olyan emberek lennének itt akik valamiért nem fogadják el magukat, félnek valamitől vagy szoronganak. Nekem pl. hiába vannak gyógyszereim, egy emberi kapcsolat azért többet jelent :)
- Ha van olyan aki jó ötletnek találja, vagy csiszolna rajta akkor írjon rám és szívesen várom a véleményét :)
Frissítés!
Akarom mondani már azt se lehet látni mert a csoport rejtett!
Sziasztok! Én is csatlakoznék! Egyfolytában az öngyilkosság jár a fejemben, nem merek emberek közé menni teljesen elszigetelődtem mindentől és mindenkitől. Egy csepp örömöm sincs smár ebben az életben. Jó lenne ha elütne egy autó, vagy valaki kölcsönadná a fegyverét egy golyó erejéig.. :(
Esetleg van valaki aki megtenné? :)
a belépéshez szükséges lépések:
1. jelöljétek Facebook-on ismerősnek a srácot
2. csipkebokor vessző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!