Van olyan pánikbeteg/szociofóbiás akinek már elege van az életből, mert próbálna magán segíteni de nem megy egyedül?
- Az a helyzet, hogy én sem tudok magamon segíteni és arra gondoltam, hogy akik hasonló cipőben járnak mint én azzal kialakítanánk egy kis csoportot mondjuk a Facebookon és elbeszélgetnénk, megosztanánk egymással fájdalmainkat, gondjainkat és erősítenénk egymást. Olyan emberek lennének itt akik valamiért nem fogadják el magukat, félnek valamitől vagy szoronganak. Nekem pl. hiába vannak gyógyszereim, egy emberi kapcsolat azért többet jelent :)
- Ha van olyan aki jó ötletnek találja, vagy csiszolna rajta akkor írjon rám és szívesen várom a véleményét :)
Ilyent nem sűrűn látni itt, hihetetlen, mennyi ember.
Amúgy, nagyon jó az összefogás, és az, hogy több szem többet lát, tehát sokan kívülállóként lehet, hogy tudnak segíteni egymásnak, mert más szemszögből látják ugyanazt a problémát, de azért van egy kis hiányossága a dolognak.(bár, nem biztos, nem tudhatom, de sejtem) Mégpedig az, hogy nincs olyan, aki lényegesen jobban ért az érzelmi dolgokhoz, mint azok, akik segítséget várnak.
Szóval, olyan terapeuta féle, de nem feltétlenül csak egy, több is lehetne, és nem muszáj a végzettség, az sem jelent sok esetben semmit, ha egy kontárról van szó.
Egy tanácsot azért mondok, mindig legyetek őszinték, akkor is, ha fáj, és a véleményem szerint olyan nem létezik, hogy kegyes hazugság, az is csak hazugság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!