Le lehet szokni a heroinról?
Szerinted milyen érzés lehet, ha megéri szétcsesznie magát? Szerintem irgalmatlan jó. Leírhatatlan. Nekem van egy ismerősöm, aki többször szúrta már magát, kb. évente kétszer eltűnik egy-két hétre. Mivel nagyon nem veti fel a pénz, nem csinálja többször, nem lop magának miatta, nem kéreget. Gyakorlatilag nem szokott rá.
Szerintem arról lehet szó (nyilván ennél bonyolultabb a dolog), mint másnál a cigaretta. Szívja, szívja, de ha nem jut hozzá, akár hónapokig nem vesz a szájába se őrül meg. Talán, mint ezek a partidohányosok....
A legtöbb ember meg nem is tudom... gyenge és boldogtalan. (Többek között ezért nem próbálnám ki soha, mert félő, hogy elég lenne egyszer.)
A legtöbb ember rászokik akár már az 1. használatkor is.A szervezetben akkora függőség tud kialakulni egy lövéstől is,hogy komoly elvonási tünetek jelentkezhetnek.Itt megtörnek az emberek és nem képesek ellenállni.
Viszont van ellenpélda is,mégpedig egy haverom.Ő nem csak kipróbálta a heroint,de utána még párszor belőtte magát.
Aztán megjött az esze és abbahagyta,a többi droggal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!