Rá lehet szokni a Frontinra?
Figyelt kérdés
illetve hogyan lehet le szokni és MENNYI idő amíg kiürül a szervezetből?
Csak olyan írjon aki ért hozzá! Köszi.
Ja és szerintem az összes pszichológus hazudik ezzel kapcsolatban hogy nem!!!!
2012. júl. 30. 16:03
1/4 anonim válasza:
Kiválthat függőséget, de nem jellemző. Én hónapokig szedtem naponta háromszor, és nem szoktam rá.
2/4 anonim válasza:
Én kb fél évig szedem, legnagyobb adagom napi 0.5 mg volt. Nem érzem h rászoktam volna, simán megvoltam nélküle is.
3/4 anonim válasza:
Igen, rá, mint az állat. 0,5 mg az nem mennyiség, az körülbelül placebo. Ha napi több mg-t szedsz, azt tutira nem fogod tudni letenni egyik napról a másikra. 0.25 vagy 0.5 mg a csökkentés hetente.
Ha nem akarsz rászokni akkor egyébként kövesd az orvos utasításait, és _ne növeld az adagot_. Így biztonságos.
4/4 anonim válasza:
én rászoktam eléggé, napi 2-3mg de szarabb napokon 5mg is elfogyott már. próbálom kiüzni az életemből, ezért sem tudok most sem aludni és láss csodát... lassan 4óra van :/ Nagyon szar, ha tudod kerüld el ezt a szart!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!