Xanax vagy Frontin gyógyszereket szed az illető 6 éve, itallal napi 4-6 mg-ot. Le tud szokni róla, vagy ez sírig tartó veszedelem?
Figyelt kérdés
A kérdés nem könnyű, hogy miért? Mert már függő, ...2011. dec. 21. 00:58
1/19 anonim válasza:
Hát, illene abbahagynia minél hamarabb, ugyanis lehet, hogy ő úgy érzi, neki ez jó, de ha valami, az biztos, hogy a mája nem ért vele egyet...
2/19 anonim válasza:
Nem akarok senkit megijeszteni, de nem rég ebbe halt bele egy ismerősöm.
3/19 anonim válasza:
Ez a kombó már orvosi segítséget fog igényelni.
4/19 anonim válasza:
Ez durva és elég nehéz lesz mert az elvonási tünetek olyan borzalmasak, amit nem tud elképzelni aki nem volt benne.
Én pánikra szedek rivotrilt de a déli fél szem adagomat már elhagytam, de azt a poklot nem kívánom senkinek. Szédülés, hányinger, egyensúlyzavar, remegés, gyengeség, gyomorideg stb. hetekig. De valahol el kellett kezdeni.
Én magamat trenírozom lelkileg ez bevált eddig. Remélem tudom folytatni.
5/19 A kérdező kommentje:
Sok sikert Neked:'Ez durva' hozzászóló.
2011. dec. 21. 01:48
6/19 anonim válasza:
Egy ismerösöm napi 40 (negyven) szem Xanaxot evett, amire töményet ivott, és úgy vezetett. Egyszer csak úgy gondolta, hogy abbahagyja. A hirtelen gyógyszermegvonás eredménye stroke lett.
7/19 404 válasza:
Nem lett véletlenül szellemi vagy testi fogyatékos a beteg a mellékhatások miatt? Száj rángatózás, vagy fej tekerés inger tünet esetleg jelentkezett? Le lehet szokni természetesen mindenről, fokozatosan.
8/19 anonim válasza:
Ez tényleg valami elvonóközpontot igényel, ezek durva dolgok, mint írták, szörnyű vége lehet.
9/19 A kérdező kommentje:
404: hebegő beszéd, dadogás, és írtó nehez kel reggelente.
2011. dec. 21. 15:06
10/19 anonim válasza:
Ilyen mennyiségnél már orvosi segítség szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!