Mit csináljak? Tegyem meg?
Először is annyit mondanék, hogy AZONNAL SZAKEMBERHEZ KELL FORDULNOD!
"bezárt a házukba és molesztált"
Molesztált? Ezért tör rád a sírás! Nem tudod magad túl tenni a dolgon, ideges leszel és vagdosod magad! Hány éves volt az illető,aki molesztált?
Öngyilkos akartál lenni?
Mit szólnának hozzá a szeretteid? Eltudnák viselni a tényt, hogy a lányuk, akit felneveltek, szerettek, gondoskodtak róla, véget vetett az életének? Hogyan tudnának élni, miután látnák a lányukat, akit felneveltek holtan?
Azonnal keress pszichológust a valóságban!
- az érzéseid miatt, hogy kárt akarsz tenni magadban ez ABSZOLÚT SÜRGETŐ
- ezen kívül a molesztálási élmény miatt is
Jaj.....
De mi bántja így a lelked, hogy képes lennél tönkre tenni magad és mindenről lemondani?:(
Mi rossz az életedben, mi hiányzik?
Mi jó abban, ha fáj neked?:(
Ja és ne csináld meg:(
Borzalmas amiket leírtál egy 13 évessel. Nincs a közeledben barát, felnőtt, akire számíthatnál? Lehet az akár egy tanár is, vagy bárki. Sürgősen segítségre lenne szükséged. Nagyon rossz, ha az ember a szüleire nem számíthat.
Egyébként NEM rontottál el semmit! Nem te tehetsz róla. Nekem is nehéz gyerekkorom volt, az orvosok mindig azzal bíztattak, hogy tanuljak jól, erre koncentráljak és ha betöltöm a 18-at, utána már új életet kezdhetek. Nekem sokat segített, hogy volt pár művészeti ág, amibe belemerülhettem, kialakítottam egy saját kis világot. Felnőtt koromra minden jobb lett. Tudom, hogy idegen vagyok neked, de ha akarsz beszélgetni valakivel, nekem is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!