Mit tegyek? Tegyem amit az orvos javasolt?
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Körülbelül 2-3 hónapja nagyon rosszul lettem, hányinger, ájulás közeli állapot, légszomj, magas pulzus, izzadt tenyér. Csak úgy magától jött a dolog, nem foglalkoztam vele, azt hittem csak vagy túl fáradt vagyok, vagy elrontottam a gyomrom. Ez tartott 1 hétig, enni nem tudtam, aludni nagyon keveset, bár nem nagyon tudok alapból sem. Aztán rá 1 hónapra megint jelentkeztek ugyanezek a tünetek, de sokkal több ideig tartott, így elmentem orvoshoz. Kaptam hányinger ellen gyógyszert, aztán megint elmúltak a tünetek. Nem sokkal később, rá 2-3 hétre ismét rosszul lettem és akkor viszont már teljes kivizsgálásra mentem. Meglettek az eredmények, nem találtak semmit. Az orvos pajzsmirigyre gyanakodott, vagy valamilyen gyomor problémára, de kiderült minden negatív lett. Testileg teljesen egészséges vagyok. Ezért kaptam egy beutalót a pszichiátriára. Mit tegyek? Menjek el? Az orvos azt mondta, valószínűleg pánikbetegség, ami teljesen kialakult, mert nem figyeltem rá az elején. Ha elmegyek pszichiáterhez, biztosan gyógyszert fog felírni. Korábban 2-3 évvel ezelőtt szedtem Frontint, az alvásproblémáim miatt. Most megint jelen vannak a tünetek, de már nem tudok mit csinálni. Sokat járok el a barátaimmal, iskolában minden rendben, jól tanulok, itthon a családban minden rendben, szerelmi ügyek terén is. Sportolni amikor tehetem sportolok, unalom nem lehet a kiváltó ok. Fogalmam sincs mit tegyek, de már nem bírom elviselni ezeket a tüneteket.
Bocsánat, ha hosszú lett. Előre is köszönöm a segítséget.
18/L
"Az embernek nem csak a teste betegedhet meg"
Az agy is a test része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!