Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cifloxin kúrát javasolt az...

Cifloxin kúrát javasolt az orvos, meddig lehet büntetlenül sokáig antibiotikumokat szedni húgyúti fertőzésekre?

Figyelt kérdés
Régóta többféle antibiotikumot szedek húgyúti fertőzésre,4 +-es, tele fehérvérsejtekkel és vér is van a vizeletben. Persze még napi 5-6 alkalommal katéterezést is csinálok. Ördögi körben vagyok, a gyógyszer szedése után mindig bélflóra helyreállítás következik. Protexin és Normafloor-t szedek.
2010. jún. 15. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a kúrát még csináld végig, de párhuzamosan kezdj el tőzegáfonya tablettát szedni, és napi 3 liter vizet meginni. Ha elmúlnak a panaszaid, akkor is szedd tovább a tőzegáfonyát, megelőzésre, akár évekig is lehet folyamatosan. Időnként javaslom az Urogin cseppekkel való kúrát, akár most a gyógyszerrel együtt is.

Hosszú távon nem jó az antibiotikum, legyengíti az immunrendszert, és annál könnyebben kiújul a fertőzés.

2011. aug. 25. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Hoppá, most nézem, kicsit elkéstem a válasszal...ha még aktuális, remélem, tudtam segíteni.
2011. aug. 25. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Te csinálsz katéterezést magadnak? Ezt nem értem egészen.. minek?!! Emellett húgyúti fertőzésnél pont inkább kerülni célszerű.. Célzott baktériumtenyésztés kell, arra a gyógyszer. Persze ennyiből nem lehet tudni, hogy van e valamilyen gond, amiért állandóan beteg vagy..
2011. aug. 25. 13:35
 4/4 anonim válasza:

Diletánsok és szórakozní vágyók ne itt csemegézzenek.

A húgyúti betegségek igen kellemetlenek és fájdalmassak,a gyötrő égető állandó vizelési inger elkerülésére használlják a katétert ,ha valaki nem tudná!

Sokkal ősszeteteb az urológia mint hazánkba azt hatékonyan kezelní tudnák, zsúffoltság leterhelt orvosok érzéketlen személyi állomány.

Még mindig a 100 éves "homokosodást " kimutató kémcsöves teszt alapján állapítják meg,hogy mekkora a baj!

Inkább tükrózéssel fenyegetik a beteget,vagy jobb estben elvégeznek egy "ablaktörlős" últrahangot de a sokkal jobb és jó diagnosztikát színes Ct től óckodnak.

Idöseknél meg népbetegségnek veszik a pisi szagú pacienseket,azzal hogy ez már a korral jár...

2015. okt. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!