Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális?! Antidepitől hízás.

Normális?! Antidepitől hízás.

Figyelt kérdés

Másfél hónapja szedek egy gyógyszert pánikbetegségre... s már 5 kilónál tartok...

Reggelizni nem reggelizek, ebédelek, s délután max 1 szendvics... semmi nasi, semmi édesség, este már nem eszek...

Szóval nem az étellel van a gond, mert még keveset is eszek...

Normális hogy hízok??? S mennyit hizok még?

2012. okt. 11. 10:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom megmondani. Ez egy nagyon hatásos szer egyébként. Ez valóban két hét alatt hat. Ez nem a sertralin tipu amihez 2 hónap kell hogy hasson. Azt nem tudom mennyire súlyos a problémád. Ha nincs nagy gond veled, akkor valami más megoldás jobb lenne. Persze ez az én véleményem. Egyébként is én már nagyon gyógyszerellenes lettem, mert háromszor szedtem már gyógyszert, de mindég visszajött a betegség. Saját erőmből gyógyultam meg.
2012. okt. 13. 18:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kérdezz meg pár kövér embert, aki be is vallja, hogy kövér, és fal is érte, hogy ő miért kövér? Pedig csak vizet iszik? Ki az, aki ezt még elhiszi?

Az összes kövér nem is eszik, és az összes sovány meg fal, nyakra főre. Nézzed csak meg, egy bolt közelében, aki útközben is eszik, mind kövér.

2012. okt. 13. 19:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezek a Remeron tipusú gyógyszerek nagyon jó étvágyat is csinálnak.
2012. okt. 13. 19:46
 24/24 A kérdező kommentje:

Hogy hatásos-e nem tudom, de nálam tuti nem hat... pedig lassan 2 hónapja szedem... de gondolom minden emberre máshogyan hat...valakinek ez hat valakinek az...

Nem mondom, hogy nem fért rám ez a pár kiló... mert nem voltam soha vastag...de azért ennél több kiló nem kell!

2012. okt. 14. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!