Normális?! Antidepitől hízás.
Másfél hónapja szedek egy gyógyszert pánikbetegségre... s már 5 kilónál tartok...
Reggelizni nem reggelizek, ebédelek, s délután max 1 szendvics... semmi nasi, semmi édesség, este már nem eszek...
Szóval nem az étellel van a gond, mert még keveset is eszek...
Normális hogy hízok??? S mennyit hizok még?
Én is úgy hallodtam, de nem kezdtem el vitatkozni vele :D
Mirtazapin oriont szedek, az első 3 napban volt erős fáradság a mellékhatás, ami el is múlt.
Te milyet szedsz?
Szerintem inkább csak ráállt a szervezeted a raktározásra. Többször kellene kevesebbet enned. Ne hagyd ki a reggelit (ezt nekem is nehéz volt megszokni. Nyugodtan ehetsz este is csak ne pl: egy fél kiló szalonnát. :)
Én régóta szedek antidepresszánst, 2-3 félét is szedtem az évek alatt, de egyiknek sem volt ilyen mellékhatása.
És kell egy kis idő, amíg megmutatkozik a hatása, de lehet, hogy nem ártana emelni az adagot. Próbáld meg felhívni a dokit, hogyha nem hat, vehetsz-e be belőle egy fél szemmel többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!