Hogyan csitithatom az idegeskedésemet? Ilyen még sose volt!
Figyelt kérdés
Mostanában sokat idegeskedek aproságok miatt, előtte vagy 2 napig nem eszek, s folyamatosan fáj a gyomrom, feszült vagyok. most pl kirándulni megyek, s mindenen amin csak lehet idegeskedek! nagyon rossz így! van tippetek, mit tehetnék? köszii L/182009. aug. 4. 18:33
1/3 anonim válasza:
Nyugodj meg :) Egyébként ülj le és gondold végig,hogy konkrétan mi az,ami aggaszt.Vedd sorba,hogy mitől félsz és próbáld meg egyenként megoldani.Gondolok itt arra,hogy pl én mindig izgulok utazás elött,hogy mindent elraktam-e.Ilyenkor leülök,fogok egy papírt,írok egy listát és aszerint pakolok be.Ilyenkor általában sikerül megnyugtatni magam,hogy minden bent van,nyugalom :) Szóval én ezt tanácsolom neked is!
2/3 anonim válasza:
Biztos le fognak pontozni, de én azt javaslom, hogy kezdj el jógázni. Nagyon hasznos.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is jó a jóga :) Megnyugtat, és ellazít. Amúgy lehet időjárás miatt is, vagy akár vérnyomás.. bármi. Fő a nyugalom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!