Mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, vágdosom magamat és néha egyszerre beveszek többféle fájdalomcsillapítót. Tudom nem egészséges, de akkor is...2012. szept. 25. 22:27
2/7 bensdorp válasza:
Ezek aránylag gyakori mentális problémák, fordulj velük mihamarabb pszichiáterhez (nem pszichológushoz!), ő segíteni fog elhagyni az önpusztító szokásokat.
3/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, bár én csak vagdosom és harapdálom magam, de én nem szerernék pszichologushoz menni... 14 L
4/7 A kérdező kommentje:
Már jártam pszichológushoz, de az igazából semmire sem volt jó....
2012. szept. 26. 19:51
5/7 bensdorp válasza:
Mint mondtam, ezzel pszichiáterhez kell fordulni, nem pszichológushoz.
6/7 anonim válasza:
A pszichológus is tud segíteni, de kitartónak kell lenni hozzá. Ezeknek a problémáknak az oka elég mélyen van, nem könnyű feldolgozni, hosszabb terápia kell hozzá.
Nagyon sok különbség van pszichológus és pszichológus között is, már csak amiatt is, hogy melyik milyen módszerrel dolgozik.
Én mindenképpen a terápiát ajánlom, mint megoldást, ha bővebben érdekel, írj privátba.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi utolsó!
2012. szept. 27. 20:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!