Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 5 éves a fiam, amikor rajzol,...

5 éves a fiam, amikor rajzol, akkor az embereknek rendszeresen nem rajzol kezet. Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én sem rajzoltam valami picasso szerű kezet az embereknek:S
2009. aug. 7. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
mutasd meg hogy kell én is úgy rajzoltam 6 és félévesen kezet ami már picasso fele
2009. aug. 7. 20:12
 13/17 anonim válasza:
Ami engem illet, én meg -mai szemmel nézve- blokkvázlatokat rajzoltam:) Ez olyan, hogy lerajzoltam, hogy belül miből áll egy TV, mint egy áramkört:) Mégse mondták, hogy bolond vagyok, sem hogy hiperaktív, a felnőttek legfeljebb egymásra néztek, és azt mondták, hogy ebből mérnök lesz...:) Hát..... Sokat nem tévedtek!
2009. aug. 8. 09:27
 14/17 anonim ***** válasza:
én sem rajzoltam az oviban kezet,de amikor házat rajzoltam akkor csak egy háztetőt rajzoltam mert mindig azt gondoltam hogy úgy néz ki egy ház:p
2009. dec. 26. 01:49
 15/17 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

szerintem hülyeség hogy az rosszat jelent ha nem rajzol kezet mert én kb. 5-6 évesen kezdtem el kezet rajzolni mert a nagynéném egyszer kérdezte hogy miért nincs keze az embereknek és addig fel sem tűnt és elkezdtem rajzolni,egy gyereknek nem olyan fontosak a részletek.jah és sosem voltam agresszív

2009. dec. 26. 01:58
 16/17 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hogy hogyan kell kezet rajzolni.
2013. febr. 3. 10:23
 17/17 Z válasza:
Khm... Nekem ismerősöm már 15 éves és az eddigi "jaj ez nem jelent semmi rosszat" válaszolóknak mondanám,hogy nem azért nem rajzol,mert túl nehéz lenne, vagy mert nem tartja fontosnak. Ő sosem rajzolt még pálcika emberekről is lefelejti, úgy, hogy az orra előtt van egy másik ugyan olyan rajz. Csak ha szólunk akkor rajzol. Tegnap activityztünk és rajzolásnál rendszeresen lefelejtette de még az állatoknak is a mellső lábait. Szóval ne mondja senki, hogy ez nem pszichológiai dolog. Nem mondom, hogy biztosan rossz, meg bolondnak biztosan nem mondanám, de lehet lelki sérülés. Óvodában gyakran csak a sarokban sírt.
2018. dec. 28. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!